ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - «Άκουσε ένα βιβλίο»: Αφηγήσεις υπέροχων κλασικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - «Άκουσε ένα βιβλίο»: Αφηγήσεις υπέροχων κλασικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλουςΗ ιδέα των audio books (ακουστικών βιβλίων) είναι συνηθισμένη στο εξωτερικό και λιγότερο στην Ελλάδα, ωστόσο έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: Ότι ο καθένας (εξοικειωμένος με το διάβασμα ή μη) μπορεί ανά πάσα στιγμή να απολαύσει ένα διήγημα, όπου κι αν βρίσκεται, εντελώς ξεκούραστα, ακόμα και με σβηστά τα φώτα.


Η φιλόλογος κ. Νάντια Παξινού έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ιστοσελίδα, στην οποία ανεβάζει σε μορφή MP3 αφηγήσεις μεγάλων έργων της ελληνικής και ξένης κλασικής λογοτεχνίας.

Ο λόγος που επέλεξε τα κλασικά, όπως η ίδια εξηγεί, είναι ότι για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπεται μόνο η αναπαραγωγή έργων, των οποίων οι συγγραφείς έχουν πεθάνει τουλάχιστον 70 χρόνια πριν.

Στη λίστα των βιβλίων της θα βρείτε τίτλους για μικρούς και μεγάλους, όπως το «Στα Μυστικά του Βάλτου» της Πηνελόπης Δέλτα, 7 Μύθους του Αισώπου, του Άθλιους του Βίκτωρος Ουγκό κ.α.

Ακούστε τα βιβλία ΕΔΩ.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - «Άκουσε ένα βιβλίο»: Αφηγήσεις υπέροχων κλασικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - «Άκουσε ένα βιβλίο»: Αφηγήσεις υπέροχων κλασικών βιβλίων για μικρούς και μεγάλους Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες