Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ: "Η ΔΑΣ Θεσπρωτίας μας καλεί να συνυπογράψουμε ψήφισμα του ΠΑΜΕ"

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ: "Η ΔΑΣ Θεσπρωτίας μας καλεί να συνυπογράψουμε ψήφισμα του ΠΑΜΕ"



Συνάδελφοι, 

Αυτές τις στιγμές, που η μάστιγα του κορωνοϊού αφήνει πίσω της εκατοντάδες χιλιάδες φορείς, νοσούντες και νεκρούς, η ΔΑΣ Θεσπρωτίας μας καλεί να συνυπογράψουμε ψήφισμα του ΠΑΜΕ, με ασάφειες και γενικολογίες, μαχόμενοι, δήθεν, μέσα σ’αυτή τη δυστυχία, για Εργασιακά Δικαιώματα, για το νοσηρό Σύστημα Υγείας, και τόσες άλλες αξίες που αποτελούν, διαχρονικά, τομείς αυτονόητης διεκδίκησης και απαίτησης τόσο των εργαζομένων, όσο και των πολιτών όλης της γης!!! 

Δεν θα μπούμε στο παιχνίδι των εντυπώσεων!!! 

Σεβόμαστε τις περιστάσεις, τους πολίτες όλου του κόσμου, που μάχονται και προσπαθούν να επιβιώσουν και καλούμε τους συναδέλφους της ΔΑΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!!! 

Τα κομματικά τερτίπια και η διαφύλαξη των ποσοστών της Αριστερής Πολιτικής της ΔΑΣ είναι σε όλους γνωστά. Αυτή τη στιγμή προέχει να διαφυλάξουμε την ενότητα και την ομοψυχία όλων μας και να διασφαλίσουμε τα αυτονόητα : 

Μέσα Ατομικής Προστασίας, όπως προβλέπεται, και κυρίως για αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τα σκουπίδια, σαπούνι, αντισηπτικά και είδη υγιεινής για όλους τους εργαζομένους!!! 

Συνάδελφοι, 

Είμαστε στη διάθεση όλων σας, και σας καλούμε να μας αναφέρετε περιπτώσεις, που δεν εργάζεστε σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, κανόνες που αποτελούν βασική απαίτηση για τη διασφάλιση της ζωή μας και της ζωής των συμπολιτών και των δικών μας ανθρώπων!!! 

Ηγουμενίτσα, 27/03/2020 
Τα μέλη του Δ.Σ., 
Μέσω της σελίδας στο facebook
Εκπρόσωποι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, 
Σουζάνα Καπνίση : τηλ. 6944156525 
Νικηφόρος Σταύρου : τηλ. 6976790931
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ: "Η ΔΑΣ Θεσπρωτίας μας καλεί να συνυπογράψουμε ψήφισμα του ΠΑΜΕ" Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ: "Η ΔΑΣ Θεσπρωτίας μας καλεί να συνυπογράψουμε ψήφισμα του ΠΑΜΕ" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.