Ύποπτο περιστατικό μεταφέρεται αυτήν την ώρα από το Φιλιάτι στα Γιάννενα

Ύποπτο περιστατικό μεταφέρεται αυτήν την ώρα από το Φιλιάτι στα Γιάννενα


Το πρώτο ύποπτο περιστατικό, το οποίο ανησύχησε τους γιατρούς του νοσοκομείου Φιλιατών, μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του thespro.gr.

Ο νεαρός, περίπου 35 χρονών, είχε όλες τις ενδείξεις και τα συμπτώματα (υψηλό πυρετό για πάνω από 4 ημέρες και βήχα χωρίς φλέγματα) ενώ πριν μερικές ημέρες είχε φιλοξενήσει και έναν φίλο του από την Ιταλία.

Σήμερα επισκέφτηκε το νοσοκομείο Φιλιατών και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του, αρχικά στο Χατζηκώστα και στην συνέχεια και εάν κριθεί απαραίτητο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, που είναι και το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό στην Ηπείρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο νοσοκομείο Φιλιατών δεν υπάρχουν κιτ για τη λήψη δειγμάτων, ενώ αναμένονται μέσα στην εβδομάδα 100 κομμάτια.

Ελλείψεις παρουσιάζουν επίσης οι νοσοκομειακές μάσκες και οι στολές.
Ύποπτο περιστατικό μεταφέρεται αυτήν την ώρα από το Φιλιάτι στα Γιάννενα Ύποπτο περιστατικό μεταφέρεται αυτήν την ώρα από το Φιλιάτι στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.