Κλειστά τα περιφερειακά ιατρεία του Κ.Υ Παραμυθιάς

Κλειστά τα περιφερειακά ιατρεία του Κ.Υ Παραμυθιάς


Κλειστά θα παραμείνουν τα περιφερειακά ιατρεία Νεοχωρίου, Καρβουναρίου, Πλακωτής, Προδρομίου, Τσαγκαρίου και Γαρδικίου, για την αποφυγή συγχρωτισμού των ασθενών, ως μέτρο πρόληψης έναντι του κορονοϊού covid-19.

Η εξυπηρέτηση των ασθενών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς. Τηλεφωνικό κέντρο 2666022124

O συντονιστής του κέντρου υγείας Παραμυθιάς Γεώργιος Λύγκας, μιλώντας στην paramythia-online.gr, κάλεσε τους ασθενείς για την προμήθεια των φαρμάκων τους, να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους ιατρό ή τον φαρμακοποιό τους.

Επίσης εφιστά την προσοχή στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άτομα άνω των 60 ετών, διαβητικοί, καρδιοπαθείς, ασθενείς με πνευμονοπάθειες, καρκινοπαθείς, ανοσοκατασταλμένοι) να παραμείνουν στο σπίτι τους και να περιορίσουν τις εξόδους τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες.
Κλειστά τα περιφερειακά ιατρεία του Κ.Υ Παραμυθιάς Κλειστά τα περιφερειακά ιατρεία του Κ.Υ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.