Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάσθηκαν διαδοχικές διαρρήξεις σε σταθμευμένα λεωφορεία

Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάσθηκαν διαδοχικές διαρρήξεις σε σταθμευμένα λεωφορεία


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οδήγησε στην ταυτοποίηση της εγκληματικής δράσης ενός ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές (τετελεσμένες και σε απόπειρα) και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νυχτερινές ώρες της 20 προς 21/03/2020, ο κατηγορούμενος προέβη σε διαδοχικές διαρρήξεις επτά (7) Δ.Χ. λεωφορείων, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας. 

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε χρηματικά ποσά από τις κερματοθήκες των έξι εκ των επτά παραπάνω λεωφορείων, ενώ προκάλεσε σε αυτά σημαντικές φθορές. 

Στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες (26-03-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας και τον προσήγαγαν, πλην όμως δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. 

Κατασχέθηκαν: 
· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των αξιόποινων πράξεων και 
· ένα ζεύγος γάντια 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.
Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάσθηκαν διαδοχικές διαρρήξεις σε σταθμευμένα λεωφορεία Ηγουμενίτσα: Εξιχνιάσθηκαν διαδοχικές διαρρήξεις σε σταθμευμένα λεωφορεία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.