Δήμος Ηγουμενίτσας: Μείνετε σπίτι - Θα σας φροντίσουμε εμείς

Δήμος Ηγουμενίτσας: Μείνετε σπίτι - Θα σας φροντίσουμε εμείς


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 18659/17-03-2020 Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εσωτερικών, ξεκινάει από σήμερα 19-3-2020 την καταγραφή των κατοίκων του Δήμου Ηγουμενίτσας, που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές ανάγκες κατά δήλωση τους, που είναι άποροι και οικονομικά αδύναμοι, που δεν υπάρχει οικείο περιβάλλον που να μπορεί να τους εξυπηρετήσει. 

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ενισχυμένο με προσωπικό από τις υπηρεσίες του Δήμου και του ΠΑΚΠΠΟ, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν καθώς και τους άπορους και τους οικονομικά αδύναμους για: 
· Θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και ειδικά για τους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους, δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης. 
· Διεκπεραίωση αιτημάτων κατοίκων (παραλαβή αιτήσεων - παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ. 
· Κάθε άλλη εργασία συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού 
COVID-19. 

Οι δημότες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματα τους με τους ακόλουθους τρόπους 
1. Με αποστολή e-mail: kepygeias@igoumenitsa.gr
2. Καλώντας στα τηλέφωνα: 2665 3 61145 & 2665 3 61148 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-15:00) 
3. Για επείγουσες περιπτώσεις 6907724367 (Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-20:00) 

Δηλώνοντας τα εξής στοιχεία: 
· Ονοματεπώνυμο: 
· Διεύθυνση κατοικίας: 
· Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
· Ηλικία: 
· Το λόγο που δεν μπορούν μετακινηθούν από τις κατοικίες τους (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες). 

Μείνετε σπίτι! 
Θα σας φροντίσουμε εμείς!
Δήμος Ηγουμενίτσας: Μείνετε σπίτι - Θα σας φροντίσουμε εμείς Δήμος Ηγουμενίτσας: Μείνετε σπίτι - Θα σας φροντίσουμε εμείς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες