Βασίλης Γιόγιακας: Αίτημα για τη χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας

Βασίλης Γιόγιακας: Αίτημα για τη χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας 


Τη χρηματοδοτική στήριξη των κεφαλαίων κίνησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας ζήτησε ο Βασίλης Γιόγιακας σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρθηκε στο αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών να τεθεί στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, ζητώντας να προβλεφθεί και για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας τροποποίηση ευρωπαϊκού κανονισμού για τη χρηματοδοτική στήριξη των κεφαλαίων κίνησης των επιχειρήσεων αυτών.

Το αίτημα του κλάδου έρχεται σε συνέχεια της σοβαρής κάμψης της εξαγωγικής δραστηριότητας που απευθύνεται σε μικρότερες εμπορικές επιχειρήσεις κυρίως της Ιταλίας και της ανάγκης να βρεθούν κεφάλαια κίνησης για να συνεχιστεί η σίτιση των ιχθυοπληθυσμών.
Βασίλης Γιόγιακας: Αίτημα για τη χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας Βασίλης Γιόγιακας: Αίτημα για τη χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες