"Ο Γυρισμός" - Η ταινία μικρού μήκους του Θεσπρωτού Δημήτρη Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Γυρισμός" - Η ταινία μικρού μήκους του Θεσπρωτού Δημήτρη Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ)



Αυτή είναι η πρώτη μου κινηματογραφική απόπειρα. Μια ταινία μικρού μήκους σε δικό μου σενάριο με ερασιτέχνες ηθοποιούς. Την έχω στα χέρια μου περίπου δυόμιση χρόνια. Είχα σκοπό να την προβάλω με εισιτήριο, αλλά επειδή δεν έχω δική μου εταιρεία θεάματος προσπαθούσα να βρω τόσο καιρό τρόπο να κοπούν αυτά τα εισιτήρια νόμιμα. Τελικά βρέθηκε τρόπος και είχα σκοπό τις προσεχείς μέρες να ανακοινώσω λεπτομέρειες για την προβολή της μαζί με άλλες δύο ταινίες στις οποίες έχω συμμετάσχει ως ηθοποιός, αλλά με τα πολύ σωστά μέτρα που ισχύουν κι αυτό πρέπει να αναβληθεί.
Ύστερα από πολλή σκέψη και με όλα αυτά που μας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να την προβάλω μέσω youtube δωρεάν. 
Ακολουθεί το βίντεο παρακάτω.
Στην ταινία αυτή με τίτλο «Ο Γυρισμός» ο ήρωας ύστερα από απανωτές αναποδιές που του συμβαίνουν οικονομικά και προσωπικά με αποκορύφωμα τον θάνατο της μητέρας του επιστρέφει στο πατρικό του. Εκεί απομονωμένος και μέσα στην θλίψη του για όσα του έχουν συμβεί κάνει μια ανασκόπηση μέσα του και μια αναδρομή στο παρελθόν, το προσωπικό του και το εθνικό μέσα από τις ιστορίες των προγόνων του. Όχι μόνο για να διδαχτεί από αυτό αλλά και να συνειδητοποιήσει ότι όσα δεινά και αν πέρασε κι αυτός και εκείνοι, άντεξαν και τα κατάφεραν μέχρις εδώ. Κι έτσι με αισιοδοξία μετά από αυτήν την μπόρα αποφασίζει να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατός.
Πιστεύω ότι τώρα που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, θα βρείτε σίγουρα ένα τέταρτο από τον χρόνο σας να την παρακολουθήσετε και ελπίζω να σας αρέσει.
Πιστεύω ακόμα ότι μετά από όλα αυτά θα βγούμε πιο δυνατοί.

Υ.Γ Αντί εισιτηρίου ένα λάικ και εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube είναι ευπρόσδεκτα!!!!

Δημήτρης Αθανασίου


"Ο Γυρισμός" - Η ταινία μικρού μήκους του Θεσπρωτού Δημήτρη Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ) "Ο Γυρισμός" - Η ταινία μικρού μήκους του Θεσπρωτού Δημήτρη Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.