Ηγουμενίτσα: Ευρωπαίοι τουρίστες κι ένα τσίρκο σε καραντίνα στο camping του Δρεπάνου

Ηγουμενίτσα: Ευρωπαίοι τουρίστες κι ένα τσίρκο σε καραντίνα στο camping του Δρεπάνου


Σε καραντίνα στο camping του Δρεπάνου βρίσκονται από χθες το απόγευμα τριάντα περίπου αλλοδαποί τους οποίους οι υπηρεσίες αποφάσισαν να τους θέσουν σε καραντίνα μέχρις ότου βρεθεί τρόπος να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.


Σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφέρειας Ηπείρου, φιλοξενούνται είκοσι τρία (23) άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης, για τους οποίους βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επαναπατρισμού τους μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών προς την Ιταλία. Όπως ανέφεραν από την Περιφέρεια: "Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους". 

Ως γνωστόν οι μετακινήσεις προς εξωτερικό απαγορεύονται για όλους πλην των εμπορευματικών μεταφορών! Έτσι οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν "εγκλωβισμένοι" στην Ηγουμενίτσα, καθώς για να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να βρεθεί η λύση δια της διπλωματικής οδού!
Ηγουμενίτσα: Ευρωπαίοι τουρίστες κι ένα τσίρκο σε καραντίνα στο camping του Δρεπάνου Ηγουμενίτσα: Ευρωπαίοι τουρίστες κι ένα τσίρκο σε καραντίνα στο camping του Δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.