Ηγουμενίτσα: Τι απαντάει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «thirsty dog»

Ηγουμενίτσα: Τι απαντάει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «thirsty dog»



Προς διαχειριστή του ενημερωτικού site «thespro.gr» κ. Ευάγγελο Αναστασίου 
Προς αποκατάσταση της αλήθειας 

Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις στο site που διαχειρίζεστε κάνατε έμμεση αναφορά στην ατομική επιχείρηση που διατηρώ στην οδό Ιονίου Πελάγους και συγκεκριμένα αφενός με την πρώτη ανάρτηση αναφέρατε ότι «μαγαζί» έκανε βάπτιση συνοδευόμενη από φωτογραφία του καταστήματός μου και με την δεύτερη ανάρτηση αναφέρατε ότι ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθη για παραβίαση των έκτακτων μέτρων που έλαβε το Υπουργείο Υγείας συνοδευόμενη από νέα φωτογραφία(διαφορετική λήψη) της επιχείρησής μου . 

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια δηλώνω τα εξής : 

Διατηρώ επιχείρηση καφετέριας με την επωνυμία «thirsty dog» σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Ιονίου Πελάγους , άνωθεν του οποίου βρίσκεται η οικία των γονέων μου. 

Κατ’ εφαρμογή και σε συμμόρφωση προς την σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας από σήμερα 14-03-2020 σταμάτησα την λειτουργία της επιχείρησής μου , άλλωστε τούτο το έκανα γνωστό και μέσω της σελίδας της επιχείρησής μου στο facebook προς ενημέρωση των πελατών μου.


Ταυτόχρονα, όμως, η σημερινή ημέρα συνέπεσε με την βάπτιση του τέκνου της αδελφής μου, η οποία μαζί με τους γονείς μου δέχθηκαν μετά την εκκλησία λίγο κόσμο (συγγενείς και στενούς φίλους) για ευχές στον προαύλιο χώρο της οικίας των γονέων μας, που βρίσκεται ακριβώς έμπροσθεν της εισόδου του καταστήματός μου, το οποίο παρέμενε κλειστό και χωρίς φυσικά να εξυπηρετεί τους καλεσμένους. 

Αυτό διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί υπάλληλοι που μετέβησαν στον χώρο και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, από μέλη της οικογενείας μου και όχι από εμένα, αποχώρησαν από τον χώρο, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία και χωρίς φυσικά να υπάρξει καμία συνέχεια στο συμβάν, πολύ, δε, περισσότερο ουδέποτε υπήρξε σύλληψή μου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Με την παρούσα σας καλώ να δημοσιεύσετε αυτούσια την παρούσα επιστολή στο site που διαχειρίζεστε, καθώς οι δημοσιεύσεις που αφορούν εμένα και την επιχείρησή μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θίγουν την προσωπική και επαγγελματική μου τιμή και υπόληψη.

Σ.Σ. Δεν αναφέραμε πουθενά στην δεύτερη ανάρτηση ότι συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου καταστήματος, αλλά δημοσιεύσαμε δελτίο τύπου της αστυνομίας που αναφέρει "σε περιοχή της Ηπείρου". 
Χρησιμοποιήσαμε απλά φωτογραφία αρχείου από έλεγχο της αστυνομίας στο κατάστημα σας. 
Και για την αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας, στον χώρο, και την μισή ώρα που παραμείναμε στο σημείο, υπήρχε μουσική, οι πόρτες ήταν ανοιχτές και οι καλεσμένοι κρατούσαν ποτά στα χέρια
Ηγουμενίτσα: Τι απαντάει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «thirsty dog» Ηγουμενίτσα: Τι απαντάει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «thirsty dog» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.