Ενισχύεται το ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία με την έγκριση 13 νέων θέσεων

Ενισχύεται το ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία με την έγκριση 13 νέων θέσεων


Η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία ειδικά της Παραμυθιάς, είναι ένα θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία επί σειρά ετών. 

Σε συνδυασμό με το μειωμένο προσωπικό του Κ.Υ της πόλης και τις ορφανές βάρδιες, δημιουργούσαν ένα ιδιαίτερα προβληματικό περιβάλλον στις παρεχόμενες υπηρεσίες από τις δημόσιες δομές υγείας.

Τα αιτήματα για την ενίσχυση των υπηρεσιών ήταν συνεχή και η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία στην χώρα μας, φαίνεται πως είχε ως αποτέλεσμα, την θετική έκβαση του τελευταίου αιτήματος για ενίσχυση του ΕΚΑΒ.

Έτσι και σύμφωνα με ενημέρωση από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, το ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία θα ενισχυθεί με συνολικά 13 θέσεις, 8 στην Ηγουμενίτσα και 5 στην Παραμυθιά.

Υπενθυμίζουμε πως με αιτήματα πως την 6η ΥΠΕ, το κέντρο υγείας Παραμυθιάς έχει ζητήσει την προκήρυξη: 2 θέσεις ιατρών γενικής ιατρικής, 1 θέση καρδιολόγου, 1 θέση μικροβιολόγου, 1 θέση ακτινολόγου, 1 θέση ορθοπεδικής και 1 θέση οδοντιάτρου.
Ενισχύεται το ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία με την έγκριση 13 νέων θέσεων Ενισχύεται το ΕΚΑΒ στην Θεσπρωτία με την έγκριση 13 νέων θέσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες