"Ζούγκλα" το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας (30 ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Ζούγκλα" το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Παρά τα βαρύγδουπα δελτία τύπου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πως έχει προβεί σε μια σειρά παρεμβάσεων, σε όλο το μήκος της ζώνης ευθύνης του με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων αυτών, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, όπως τη κατέγραψε σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου, η κάμερα του thespro.gr.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όλο το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας, από το λιμάνι εξωτερικού μέχρι και το ΤΕΙ, θυμίζει κυριολεκτικά ζούγκλα.

Σε ολόκληρη την παραλία, τα άκοπα χορτάρια συνθέτουν ένα σκηνικό εγκατάλειψης και αδιαφορίας. 

Ένας χώρος που είναι η βιτρίνα της πόλης μας και που θα έπρεπε να διατηρείται πάντα καθαρός και περιποιημένος.

Το εκνευριστικό του όλου θέματος είναι, πως ο ΟΛΗΓ έχει σύμβαση με ιδιώτη που θα έπρεπε να φροντίζει το πράσινο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ύψους 18.000€ + ΦΠΑ.

Ακόμα και η ανάπλαση που έγινε στο πάρκο απέναντι από τις τράπεζες, έμεινε ημιτελής, αφού δεν τοποθετήθηκε το προβλεπόμενο γκαζόν στην παιδική χαρά, με όσους μπόμπιρες το επισκέπτονται να είναι αναγκασμένοι να παίζουν στις πέτρες και στο χώμα.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ΟΛΗΓάρχες να ψάχνουν τρόπους να "εξοντώσουν" όποιον αποκαλύπτει τις πρακτικές τους και ας ασχοληθούν επιτέλους με το αντικείμενό τους.




"Ζούγκλα" το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας (30 ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) "Ζούγκλα" το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας (30 ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.