Γιάννενα: Στη Μονάδα Λοιμωδών νεαρός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Γιάννενα: Στη Μονάδα Λοιμωδών νεαρός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό



Στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εισήχθη το απόγευμα του Σαββάτου, νεαρός από τα Γιάννενα ο οποίος μετά από εξετάσεις που είχε κάνει βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο νεαρός τις τελευταίες ημέρες είχε επίμονα συμπτώματα, κυρίως πονοκεφάλους και απώλεια όσφρησης και έτσι απευθύνθηκε στο νοσοκομείο ζητώντας ιατρική βοήθεια. Λόγω των συμπτωμάτων υποβλήθηκε στο τεστ το οποίο αργά το μεσημέρι βγήκε θετικό και στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σχετικά καλή ενώ από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Λεπτομέρειες για την πορεία της ιχνηλάτησης αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την Κυριακή, στο τακτικό ενημερωτικό δελτίο της Πολιτικής Προστασίας.
Γιάννενα: Στη Μονάδα Λοιμωδών νεαρός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Γιάννενα: Στη Μονάδα Λοιμωδών νεαρός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 12, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.