Άμεση η λύση στη συσσώρευση υδάτων στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο στο Δρέπανο

Άμεση η λύση στη συσσώρευση υδάτων στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο στο Δρέπανο


Καλησπέρα σας,
Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ενημέρωση περί του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο σημείο όπου κατασκευάζουμε τον νέο ποδηλατόδρομο στο Δρεπανο.

Μετά από τη δική σας, καθώς και την άμεση εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας ενημέρωση, το πρόβλημα διευθετήθηκε μετά από ενέργειες μας.

Θα παρακολουθούμε την συμπεριφορά του εν λόγω φαινομένου και θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως θα κάνουμε σε συνεργασία με την επίβλεψη και τη Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ότι είναι αναγκαίο ώστε να μην προκύψει εκ νέου - σε πιο έντονες βροχοπτώσεις - αντίστοιχο προβλημα. 

Ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση ενημέρωση και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για τη διευθέτηση του προβλήματος.

Με εκτίμηση 
Για την Ανάδοχο Εταιρεία
"Μπιτχαβας Χρήστος Κ ΣΙΑ ΕΕ


Σ.Σ. Συγχαρητήρια στον κ. Μπιτχαβά, ο οποίος είναι ο κατασκευαστής του έργου, για την άμεση απόκρισή του και τη διευθέτηση του προβλήματας.
Άμεση η λύση στη συσσώρευση υδάτων στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο στο Δρέπανο Άμεση η λύση στη συσσώρευση υδάτων στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.