Διαμαρτυρίες εμπόρων στην Ηγουμενίτσα

Διαμαρτυρίες εμπόρων στην Ηγουμενίτσα


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες επιχειρηματιών, ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων στην Ηγουμενίτσα.

Και αυτό διότι, ενώ με απόφαση της κυβέρνησης έχουν κλειστά τα μαγαζιά τους, βλέπουν γνωστό πολυκατάστημα - S/M που δραστηριοποιείται και στην περιοχή μας, πέρα από τα είδη βασικής ανάγκης (τρόφιμα), να συνεχίζει να εμπορεύεται είδη ένδυσης και υπόδησης.

Αρκετοί μάλιστα τοπικοί επιχειρηματίες που επικοινώνησαν μαζί μας, σκέφτονται να προσθέσουν έναν ακόμα ΚΑΔ στην επιχείρησή τους και συγκεκριμένα για το εμπόριο τροφίμων, ώστε στα κλειστά μαγαζιά τους με ρούχα ή παπούτσια, να βάλουν ένα ράφι με 2 συσκευασίες μακαρόνια, πουλώντας παράλληλα και τα βασικά τους εμπορεύματα, όπως κάνει και το γνωστό πολυκατάστημα.

Κατά την άποψή μας, οι τοπικοί επιχειρηματίες, που βλέπουν τα έσοδά τους να έχουν μηδενιστεί, έχουν απόλυτο δίκιο και πρέπει να υπάρξει μαζική και συντονισμένη αντίδραση, μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.

Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε το τί θα γίνει, εάν οι έμποροι υλοποιήσουν τις σκέψεις τους και ανοίξουν, δια της πλαγίου, τα καταστήματά τους.
Διαμαρτυρίες εμπόρων στην Ηγουμενίτσα Διαμαρτυρίες εμπόρων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.