Ηγουμενιτσα - Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την εκδήλωση Super Rally 2021 +ΒΙΝΤΕΟ

Ηγουμενιτσα - Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την εκδήλωση Super Rally 2021 +ΒΙΝΤΕΟ

ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (H-DCH) ανέλαβε από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Λεσχών Harley-Davidson (Federation of Harley-Davidson Clubs Europe) τη διοργάνωση της κορυφαίας εκδήλωσης του Federation, που είναι η Ετήσια Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών Harley-Davidson (Super-Rally), και γίνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα. 
Πρόθεση είναι η αναβίωση είκοσι χρόνια μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που έγινε το 2001 στην παραλία Δρεπάνου της Ηγουμενίτσας, δίνοντας και ένα στοιχείο επετειακό. 
Η διοργάνωση θα γίνει 20 με 24 Μάιου 2021 και αναμένεται να συμμετέχουν άνω των 6.000 μοτοσυκλετών και περίπου 8.000 ατόμων, φίλων της μοτοσυκλέτας Harley-Davidson από όλη την Ευρώπη. 
Για την εκδήλωση υπάρχει καμπάνια ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη, ενώ θα τυπωθούν αφίσες και θα αναρτηθούν σε σημεία ενδιαφέροντος σε όλη τη χώρα. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει κάλυψη από τα ΜΜΕ 
Η διοργάνωση θα ενισχύσει την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. 

Με μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson και του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, αποφασίστηκε η H-DCH να χρησιμοποιεί το λογότυπο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και του Δήμου Ηγουμενίτσας και την δήλωση «σε συνεργασία» ή «υπό την αιγίδα» σε περίοπτο σημείο σε όλο το προωθητικό υλικό ηλεκτρονικό και έντυπο. 
Να παραχωρηθεί η παραλία του Δρεπάνου στη H-DCH για αποκλειστική χρήση το διάστημα 20- 24/5/2021. 
Όποιος προσέρχεται στην εκδήλωση θα είναι υποχρεωμένος να προμηθευτεί ειδικό βραχιολάκι αναγνώρισης. 
Θα εκδοθούν όλες οι κατάλληλες άδειες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια της. 
Θα γίνει η σχετική μέριμνα για την εγκατάσταση ικανού αριθμού τουαλετών και ντους για τους επισκέπτες. 
Θα γίνει η σχετική προετοιμασία στις υποδομές ώστε να υπάρχει ικανοποιητικό ηλεκτρικό και υδρευτικό δίκτυο. 
Θα προβλεφτεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η αποκομιδή των απορριμμάτων με την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου.

Διευκρινίζει ότι η παραχώρηση αφορά μόνο την παραλία «Δρεπάνου» και έως το πρώην κατάστημα «ΟΣΤΡΙΑ» και όχι την παραλία «Μακρυγιάλι» για την οποία θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών από τον δρόμο Ραγίου-Κεστρίνης.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί το 2001 στην Ηγουμενίτσα

Ηγουμενιτσα - Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την εκδήλωση Super Rally 2021 +ΒΙΝΤΕΟ Ηγουμενιτσα - Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την εκδήλωση Super Rally 2021 +ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.