Μόνο το 10% των μαθητών της Γ' λυκείου στις τάξεις των σχολείων της Θεσπρωτίας - Αναλυτικός πίνακας

Μόνο το 10% των μαθητών της Γ' λυκείου στις τάξεις των σχολείων της Θεσπρωτίας - Αναλυτικός πίνακας


Ομαλά ξεκίνησε η επανεκκίνηση της λειτουργίας των σχολείων και στην θεσπρωτία την προηγούμενη εβδομάδα, με τα παιδιά της Γ’ Λυκείου να είναι οι πρώτοι που βρέθηκαν στις τάξεις τους.

Μπορεί με βάση τους νέους κανόνες να προβλέπεται η παρουσία μέχρι και 15 μαθητών ανά τάξη, στην πραγματικότητα όμως οι μαθητές ήταν ακόμα πιο λίγοι καθώς η προσέλευση ήταν μειωμένη.

Είτε επειδή έμειναν σπίτι να διαβάσουν είτε επειδή φοβήθηκαν να πάνε στο σχολείο, πολλοί ήταν οι μαθητές που επέλεξαν να μην παραστούν στα σχολεία τους.

Τις πρώτες ημέρες, όπως μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό πίνακα που παρουσιάζει το thespro.gr, μπορεί να ήταν αυξημένη η προσέλευση των μαθητών, οι περισσότεροι όμως πήγαν στα σχολεία τους για να επιβεβαιώσουν και να υπογράψουν την αίτηση-δήλωση για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, διαδικασία που έληγε την Πέμπτη.

Το ποσοστό των μαθητών που επέλεξαν να παρακολουθήσουν μαθήματα στις σχολικές αίθουσες των Λυκείων της Θεσπρωτίας, ίσα που ξεπερνάει το 10% και όχι το 60% όπως ανέφερε σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ ιστορική εφημερίδα της Θεσπρωτίας, η οποία προφανώς παρασύρθηκε από παπατζίδικες και αβάσιμες πληροφορίες τοπικού site.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα που εξασφάλισε το thespro.gr, μετά από ρεπορτάζ και όχι από τον καναπέ του σπιτιού μας, εξ' αποστάσεως και μάλιστα εκτός νομού Θεσπρωτίας:


Μόνο το 10% των μαθητών της Γ' λυκείου στις τάξεις των σχολείων της Θεσπρωτίας - Αναλυτικός πίνακας Μόνο το 10% των μαθητών της Γ' λυκείου στις τάξεις των σχολείων της Θεσπρωτίας - Αναλυτικός πίνακας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.