Συνελήφθη με ποσότητα κάνναβης βάρους 393,9 γραμμαρίων

Συνελήφθη με ποσότητα κάνναβης βάρους 393,9 γραμμαρίων 


Συνελήφθη χθες (13-05-2019) το βράδυ σε περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνησή τους καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -393,9- γραμμαρίων. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος κατείχε τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνησή τους. 

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς μήκους (16) εκατοστών. 

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη με ποσότητα κάνναβης βάρους 393,9 γραμμαρίων Συνελήφθη με ποσότητα κάνναβης βάρους 393,9 γραμμαρίων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.