Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας Πέτρου Τσώνη

Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας Πέτρου Τσώνη


Την Κυριακή 24 Μαΐου τελείται στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα το 40ήμερο μνημόσυνο του πρόσφατα αποθανόντα Πέτρου Τσώνη.

Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν πληροφορήθηκαν το θάνατο αυτού του διακεκριμένου Ηγουμενιτσιώτη.

Με τα γνωστά μέτρα, θα τελεστεί αύριο Κυριακή το μνημόσυνο και είναι πολλοί που θα θελήσουν έστω και από τον αύλειο χώρο της Ευαγγελίστριας, να βρεθούν και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου της πόλης Πέτρου Τσώνη.

Και είναι αυτό απόλυτα δικαιολογημένο καθόσον ο Πέτρος Τσώνης, από τη γνωστή με προσφορές και θυσίες οικογένεια Τώνη, υπήρξε μία σπάνια και ήρεμη προσωπικότητα.

Μάλιστα, όταν εκλήθη από το Δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας, να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα δήμαρχο κύριο Πέτρο Λιάκο και αποδέχτηκε το αξίωμα και το τίμησε με εντιμότητα, εργατικότητα, σωφροσύνη και αγάπη για την Ηγουμενίτσα και τους Ηγουμενιτσιώτες.
Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας Πέτρου Τσώνη Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας Πέτρου Τσώνη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.