ΟΛΗΓ: Τριπλασίασαν την τιμή για τις ξαπλώστρες, βγάζουν και τραπεζάκια ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο

ΟΛΗΓ: Τριπλασίασαν την τιμή για τις ξαπλώστρες, βγάζουν και τραπεζάκια ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο


Συμβολικό τίμημα - ένα ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο - για την ανάπτυξη με πιο ασφαλή τρόπο των ξαπλωστρών στον αιγιαλό από τα beach bar πρότεινε ο Σύνδεσμος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων στην κυβέρνηση, προκειμένου να αντέξουν τους κραδασμούς της πανδημίας και να λειτουργήσουν και φέτος όσα περισσότερα γίνεται. 

Το ζήτημα μάλιστα τέθηκε στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρόταση καταρχήν θετικά.

Αντίθετη άποψη από τον Υπουργό, φαίνεται πως έχει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, η οποία ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τον τριπλασιασμό του κόστους για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικών χώρων στις παραλίες του Δρεπάνου και του Μακρυγυαλίου, ανεβάζοντας το κόστος στα 6€ ανά τετραγωνικό, από τα 2€ ανά τετραγωνικό που ήταν το 2019.

Με την ίδια απόφαση, δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα και stand, πάνω στον ποδηλατόδρομο, με οικονομικό αντίτιμο 15,00 ευρώ/τ.μ.. και 150€ το κομμάτι.

2020

2019


Τα συμπεράσματα δικά σας....

Υ.Γ.: Να τους χαίρονται αυτοί που τους διόρισαν με καθαρά κομματικά κριτήρια και που τους κρατάνε ακόμα σε αυτές τις θέσεις, παρότι υπονομεύουν ολοφάνερα πλέον, τη κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
ΟΛΗΓ: Τριπλασίασαν την τιμή για τις ξαπλώστρες, βγάζουν και τραπεζάκια ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο ΟΛΗΓ: Τριπλασίασαν την τιμή για τις ξαπλώστρες, βγάζουν και τραπεζάκια ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.