Τι ξέχασε ο ΟΛΗΓ να αναφέρει στο δελτίο τύπου

Τι ξέχασε ο ΟΛΗΓ να αναφέρει στο δελτίο τύπου


"Την Πρόεδρο του ΔΣ της ΟΛΗΓ ΑΕ επισκέφτηκε σήμερα 29 Μαΐου 2020 ο κ. Νικόλαος Κώτσιος, τέως Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού και επιχειρηματίας της περιοχής μας, με ενδιαφέρον και παρουσία στα τεκταινόμενα του λιμένα.
Η συζήτηση έγινε σε χαλαρό και φιλικό επίπεδο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τις εξελίξεις που αφορούν το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα σε έργα και δράσεις που έχουν δρομολογηθεί από τα προηγούμενα χρόνια και βρίσκονται σε εξέλιξη".

Το παραπάνω είναι δελτίο τύπου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, το οποίο εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 29/5/2020.

Πολύ σωστά η διοίκηση του λιμανιού, ζητάει και λαμβάνει τις απόψεις των προκατόχων της, αξιοποιώντας και την εμπειρία τους.

Αλλά από το δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ, παρατηρήσαμε ότι λείπει ένα κομμάτι, το οποίο λογικά θα πρέπει να συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση, της προέδρου του ΔΣ της ΟΛΗΓ κας Δηλαβέρη με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Κώτσιο. 

Είναι η προµήθεια και τοποθέτηση των νέων φωτιστικών τύπου βραχίονα (LED) που θα τοποθετηθούν στην παραλιακή οδό εντός Χ.Ζ. Λιµένα Ηγουµενίτσας, ύψους 18.195,26€, πλέον του Φ.Π.Α, η οποία ανατέθηκε απευθείας στον κ. Κώτσιο, με απόφαση του σημερινού διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πορφύρη στις 25/5/2020 (Δείτε ΕΔΩ)
Τέσσερις ημέρες δηλαδή, πριν τη σημερινή συνάντηση.

Ένα σημαντικό και απαραίτητο έργο, που θα αναβαθμίσει αισθητικά το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας.

Και για το οποίο θα περιμέναμε περισσότερη ενημέρωση από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε.
Τι ξέχασε ο ΟΛΗΓ να αναφέρει στο δελτίο τύπου Τι ξέχασε ο ΟΛΗΓ να αναφέρει στο δελτίο τύπου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.