Φιλιάτι: Καταγγελία για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη

Φιλιάτι: Καταγγελία για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη 



Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καταγγέλλει την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου Φιλιατών. 

Την Παρασκευή 22/5/2020 η Διοίκηση του Δήμου Φιλιατών κάλεσε τους εργαζόμενους του Δήμου για ενημέρωση. Μια ενημέρωση που σαν σκοπό είχε ότι από εδώ και μπρος θα εφαρμοστεί το νόμος και τάξη. 

Αντί η Δημοτική Αρχή να αναφερθεί στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που έχει ο Δήμος σε όλες τις ειδικότητες, αντί να αναφερθεί στην υπέρ προσπάθεια όλου του προσωπικού του Δήμου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και σε συνθήκες πρωτόγνωρες για την χώρα μας, ότι έδωσαν οι υπάλληλοι τον καλύτερο εαυτό τους, η Διοίκηση του Δήμου Φιλιατών επιλέγει για μια ακόμη φορά να διαχωρίσει τους εργαζόμενους σε καλά και κακά παιδιά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλιατών προβαίνει σε ενέργειες που απαξιώνουν την υπηρεσιακή αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια των συναδέλφων με καθημερινές «επιθέσεις» ασκώντας λεκτική βία και ψυχολογικό πόλεμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζόμενους και να τους φέρει τον έναν απέναντι στον άλλον, είναι συνήθης τακτική αυτής της Δημοτικής Αρχής. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας καλεί τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και την εργοδοτική τρομοκρατία. Να μην δεχτούν και να μην συναινέσουν σε οποιαδήποτε απαίτηση της εργοδοσίας που έρχεται σε αντίθεση με τα δικαιώματα τους. Θα αντιμετωπίσουμε μαζί και αυτή τη δοκιμασία με οργάνωση και διεκδίκηση. Μαζί με το Σωματείο μας θα δώσουμε τη μάχη για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας και ιδιαίτερα σήμερα που οξύνεται ακόμα πιο πολύ η εργοδοτική επίθεση. 

Ταυτόχρονα καλούμε τον Δήμαρχο Φιλιατών να παρέμβει άμεσα και να ανακαλέσει στην τάξη τους Αντιδημάρχους κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη. 

Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ ΕΡΙΚΕΤΗ
Φιλιάτι: Καταγγελία για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη Φιλιάτι: Καταγγελία για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσώτση και Κατσάρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.