Ο Γιάννης Γόγολος για τον ορισμό του Αντώνη Μπέζα ως Προέδρου της ΕΤΑΔ

Ο Γιάννης Γόγολος για τον ορισμό του Αντώνη Μπέζα ως Προέδρου της ΕΤΑΔ 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
του Γιάννη Κ. Γόγολου, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ηγουμενίτσας 
& επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
Ηγουμενίτσα 27 Μαΐου 2020 

Ως απλός πολίτης, αλλά κυρίως ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, συγχαίρω τον κ. Αντώνη Μπέζα για τον ορισμό του ως Προέδρου της ΕΤΑΔ Α.Ε. 

Οι πολιτικές -ιδεολογικές μας διαφορές, δεν με εμποδίζουν να προσδοκώ από την ευαισθησία και τον πατριωτισμό του κ. Μπέζα ως Θεσπρωτού πολίτη, γέννημα - θρέμμα της Ηγουμενίτσας (άλλωστε οι διαφωνίες μας βρίσκονται μόνο σε αυτό το πεδίο). 

Τούτο επισημαίνω, επικαιροποιώντας το θέμα της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένος Ηγουμενίτσας, θυμίζοντας ότι, το 2006 με κυβέρνηση Ν.Δ.ο ίδιος ως Υφυπουργός Οικονομικών και Δήμαρχο Ηγουμενίτσας τον κ. Θωμά Πιτούλη, η Χερσαία Ζώνη Λιμένος παραχωρήθηκε στο Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία ως γνωστόν απωλέσθη εκ νέου το 2016, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές Θεσπρωτίας τους κ.κ. Κάτση Μάριο και Γιόγιακα Βασίλειο και στη θέση του εκλεγμένου Δημάρχου τον κ. Λώλο Ιωάννη. 

Τελειώνοντας, υπογραμμίζω ότι οι παρουσίες Θεσπρωτών πολιτικών, σε υψηλές θέσεις ευθύνης ανεξάρτητα από τον πολιτικό φορέα που προέρχονται θα με χαροποιούν πάντα, αναμένοντας βέβαια αυτό να αποτυπωθεί εκ μέρους τους, με πράξεις προς όφελος των πολιτών της Θεσπρωτίας.
Ο Γιάννης Γόγολος για τον ορισμό του Αντώνη Μπέζα ως Προέδρου της ΕΤΑΔ Ο Γιάννης Γόγολος για τον ορισμό του Αντώνη Μπέζα ως Προέδρου της ΕΤΑΔ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.