Δήμος Ηγουμενίτσας: Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας εν όψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κι έχοντας ως βασικό μέλημα τη διευκόλυνση της επανεκκίνησης των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να στηριχτούν οι εν λόγω επιχειρήσεις σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. 

Κύριος στόχος μας είναι η επαναλειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συμβάλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, αλλά και στη διατήρηση σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας. 

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και σύμφωνα με το άρθρο 65 του Νόμου 4688/2020 κάνουμε γνωστά τα εξής: 
Δικαίωμα ατελούς παραχώρησης πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν Άδεια Χρήσης Κοινόχρηστου Χώρου, κατόπιν αιτήσεώς τους και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα έτερων δικαιούμενων της χρήσης αυτού. 
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο e-mail: emdra@igoumenitsa.gr, με συνημμένα 1)Δημοτική Ενημερότητα και 2)Σκαρίφημα με τον αιτούμενο κοινόχρηστο χώρο. 

Διευκρινίζουμε πως η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνει με γνώμονα την τόνωση των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης, με σεβασμό όμως αυστηρά και απαρέγκλιτα στην καθημερινότητα και τις ανάγκες των λοιπών καταστημάτων λιανικού εμπορίου καθώς και την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών και ιδιαίτερα όσων έχουν αυξημένες ανάγκες (άτομα ΑμΕΑ, γονείς με καρότσια κλπ.), καθώς και την προσβασιμότητα οχημάτων εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα κ.α.).
Δήμος Ηγουμενίτσας: Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων Δήμος Ηγουμενίτσας: Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.