Πιτούλης: Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε

Πιτούλης: Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε


Μετά την απόφαση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας περί αναστολής της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Περιφέρεια Ηπείρου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και συνεχίζουν να συνδράμουν στις ενέργειες που απαιτούνται για την παρακολούθηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Θεσπρωτία. 
Τους υπηρετούντες στο ΕΚΑΒ, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Γ.Ν Φιλιατών, του Τ.Ε.Π και των Κέντρων Υγείας, τους υπηρετούντες στο Κ/Λ Ηγουμενίτσας , Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, Τελωνείο και Πυροσβεστική , το προσωπικό καθαριότητας των τριών Δήμων και του «Βοήθεια στο Σπίτι», το προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε Θεσπρωτίας και τέλος όλους τους πολίτες, για την άψογη συμπεριφορά τους στις δύσκολες ήμερες που περάσαμε. 

Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας λόγω της γεωγραφικής μας θέσης. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας καθησυχάσει. Οφείλουμε να τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών να μην υπάρξει εφησυχασμός. Να αντιληφθούμε ότι ο τρόπος ζωής μας που είχαμε συνηθίσει, αλλάζει υποχρεωτικώς. 

Από σήμερα και κάθε δεύτερη ημέρα θα ενημερώνω τους Θεσπρωτούς για την εξέλιξη της κατάστασης, προκειμένου να αποφεύγονται τυχόν ψευδείς ειδήσεις που μπορούν να έχουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα . 

Για σήμερα 14 Μαΐου 2020 τα δεδομένα έχουν ως εξής : 
Στις 13 Μαΐου στάλθηκαν προς εξέταση 12 δείγματα στο ΓΠΝ Ιωαννίνων, τα οποία ήταν αρνητικά. 
Σήμερα στάλθηκαν προς εξέταση 7 δείγματα. 
Από την πρώτη ημέρα έχουν ληφθεί 128 δείγματα, τα 121 αρνητικά. 
Επίσης, από τα 18 άτομα που ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση σε κατ οίκον περιορισμό για δεκατέσσερις(14) ημέρες, τα 14 έχουν αποδεσμευτεί. Παραμένουν υπό παρακολούθηση 4 άτομα. 

Εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες !! 
Μένουμε υγιείς !! 

Ο Αντιπεριφερειάρχης 
Π.Ε. Θεσπρωτίας 
Θωμάς Γ. Πιτούλης
Πιτούλης: Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε Πιτούλης: Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.