Πυκνώνουν ξανά τα δρομολόγια των πλοίων για Κέρκυρα από Δευτέρα

Πυκνώνουν ξανά τα δρομολόγια των πλοίων για Κέρκυρα από Δευτέρα


Επανέρχονται στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς τα δρομολόγια των πορθμειακών γραμμών Κέρκυρα Ηγουμενίτσα από Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Τα ελάχιστα δρομολόγια που επιβλήθηκαν με την απαγόρευση των θαλάσσιων μετακινήσεων προς τα νησιά λόγω COVID-19, παρέμειναν ως είχαν και μετά την άρση των μέτρων στις 25 Μαΐου για μια εβδομάδα. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής επιδότησης των γραμμών ίσχυε μέχρι 31 Μαΐου κι έτσι για τις ναυτιλιακές εταιρείες ήταν περίπου μονόδρομος να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

Από Δευτέρα 1 Ιουνίου επανέρχονται οι φυσιολογικοί για την εποχή ρυθμοί στις γραμμές εσωτερικού, δηλαδή το επιβατικό κοινό θα έχει πλέον στη διάθεσή του από 10 έως 12 δρομολόγια την ημέρα.

Βεβαίως τα μέτρα προστασίας, δηλαδή η πληρότητα μέχρι 50%, η συμπλήρωση ερωτηματολογίου, η χρήση μάσκας, οι αποστάσεις και προαιρετικά η θερμομέτρηση εξακολουθούν να ισχύουν - μέχρι νεωτέρας. 


Πυκνώνουν ξανά τα δρομολόγια των πλοίων για Κέρκυρα από Δευτέρα Πυκνώνουν ξανά τα δρομολόγια των πλοίων για Κέρκυρα από Δευτέρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.