Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας προς ΟΛΗΓ

Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας προς ΟΛΗΓ


Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας θα ήθελε να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Αθανάσιο Πορφύρη για την μεγάλη τους συμβολή στο έργο του Ε.Ε.Σ. 

Η στήριξη σας στον Ερυθρό Σταυρό επιβεβαιώνει τη συνεχή και διαχρονική συμβολή σας στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων ενώ παράλληλα επιβραβεύει το έργο των στελεχών και των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που αγωνίζονται για την επίλυση των σύγχρονων ανθρωπιστικών προβλημάτων της εποχής μας. 

Η συμπαράσταση και συναντίληψη του αισθήματος προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από μέρους σας , μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε και να ανταποκριθούμε στο δύσκολο κοινωφελές μας έργο. 

Σας ευχαριστούμε θερμά κι ευελπιστούμε, ότι η πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια σας θα βρει και άλλους μιμητές, καθόσον οι ανάγκες του Οργανισμού μας την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι αρκετά μεγάλες.
Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας προς ΟΛΗΓ Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας προς ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.