Γ. Λώλος: "Αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά δεν θα πάει χαμένη"

Γ. Λώλος: "Αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά δεν θα πάει χαμένη"


Με αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά δεν θα πάει χαμένη, στηρίζουμε τη βιωσιμότητα όχι μόνο των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και του κλάδου των εργαζομένων, που επλήγησαν από την πανδημία.
Με βάσει την νομοθεσία και την ασφάλεια των πολιτών κι εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, δίνουμε στην αγορά την απαιτούμενη ευελιξία, ώστε να επανεκκινήσει ανώδυνα και ομαλά.
Διαχειριζόμαστε με σύνεση το κομμάτι των κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Βοηθάμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία, ώστε να ασκήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ενώ παράλληλα, δεδομένου των νέων απαιτήσεων που επιβάλλει η πανδημία, προσέχουμε όσον αφορά στην αξία του δημόσιου χώρου, στη λειτουργικότητα της πόλης και στην προστασία της δημόσιας υγείας.
Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πάντα στο πλευρό των δημοτών μας με κύριο και μοναδικό μας μέλημα τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και τη βιωσιμότητα του συνόλου της κοινωνίας.
Καλή δύναμη σε όλες τις Επιχειρήσεις του Δήμου μας.
Επιμένουμε Τοπικά και Σχολαστικά.

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Γ. Λώλος: "Αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά δεν θα πάει χαμένη" Γ. Λώλος: "Αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά δεν θα πάει χαμένη" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.