Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας


Καλείστε να συμμετάσχετε με τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει την 18η Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00’ με τα παρακάτω θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο 
Έγκριση Μνημονίου Συνεννόησης Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ ΑΕ για την περιοχή του Δρεπάνου. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 2ο 
Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχειρήσεις (Βιοτεχνίες – Βιομηχανίες) που λειτουργούν εκτός κοινότητας Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 3ο 
Συζήτηση για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ηπείρου. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 4ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση τμήματος εμβαδού 4.000,00τ.μ. από το τεμάχιο με αριθμό διανομής 1 του Αγροκτήματος Φασκομηλιάς με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων. 
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 5ο 
Έγκριση της με αριθμ. 33/2020 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 6ο 
Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων του Ν.4264/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 12 του Ν.4497/2017 (βεβαιώσεις παραγωγής αγροτικών προϊόντων σε παραγωγούς - πωλητές λαϊκών αγορών). 
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.