Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου


Συνεδριάζει την Κυριακή στις 19:30 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου με τηλεδιάσκεψη και με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο Αποδοχή Επιχορηγήσεων – Τροποποίηση προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2020.

ΘΕΜΑ 2ο: Παροχή Γνώμης επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης και του σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος του Α.Σ.Δ.Α.Π. Ηπείρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Προμήθεια 16 τάμπλετ και δωρεάν παραχώρηση για χρήση από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής.

ΘΕΜΑ 4ο: Απευθείας εκμίσθωση των θέσεων στο υπ’ αριθμ. 21 τεμάχιο αγροκτήματος Γλυκής Δήμου Σουλίου, στις όχθες του ποταμού Αχέροντα.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Στεφάνου Κωνσταντίνος

ΘΕΜΑ 5o: Εκμίσθωση αγροτεμαχίων Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 6ο: Σύσταση Επιτροπής ελέγχου αιτήσεων πληρωμής θέσης περιπτέρου σε αμεα/πολύτεκνους/πολεμιστές Κύπρου με εισοδηματικά κριτήρια.

ΘΕΜΑ 7ο: Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή συμβολαίου.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση υλοποίησης προγραμμάτων άθλησης για όλους-Προγραμματισμός πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού ΙΔΟΧ για την υλοποίησή τους την περίοδο 2020-2021.

ΘΕΜΑ 9ο: Τροποποίηση της αριθμ. 177/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί: Έγκριση σύναψη διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σουλίου και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση της ενταγμένης στο ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020 πράξης « Κτίριο Βούλγαρη: Πολυχώρος Τέχνης, Ιστορίας, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης».

ΘΕΜΑ 10ο: Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών για λειτουργικές και λοιπές δαπάνες.
Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.