Τηλεδιάσκεψη Λάμπρου με Χρυσοχοΐδη για θέματα που αφορούν και την Θεσπρωτία

Τηλεδιάσκεψη Λάμπρου με Χρυσοχοΐδη για θέματα που αφορούν και την Θεσπρωτία


Τηλεδιάσκεψη οργανώθηκε από την επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη κ.Ιωάννα Γκελεστάθη μεταξύ των προέδρων ΔΕΕΠ ΝΔ των Περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ.Γιώργος Στεργίου και ο Διευθυντής του γραφείου του προέδρου αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ.Στέλιος Κονταδάκης. 

Μεταξύ των συμμετεχόντων και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Λάμπρου, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν και την Θεσπρωτία

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας (Πρόληψη εγκληματικότητας, κλοπές, ναρκωτικά, κλπ). 

Ο κ. Χρυσοχοΐδη αναφέρθηκε στην κατασκευή νέου κτιρίου για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνση Θεσπρωτίας (κτήριο φοιτητικών εστιών),  με όλες τις σύγχρονες υποδομές. 

Επίσης αποφασίστηκε η αύξηση των δρομολογίων προς τα ορεινά χωριά του νομού μας, για την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας.

Επίσης εξετάζεται η ειδική τουριστική αστυνόμευση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,  σε Πέρδικα Πλαταριά, Σύβοτα και Σαγιάδα . 

Αποφασίστηκε, επιπλέον ενίσχυση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το οποίο καταγράφει πολλές επιτυχίες, δείχνοντας παράλληλα  και το μέγεθος του προβλήματος, αφού η Θεσπρωτία είναι η  κυρία είσοδος ναρκωτικών από την Αλβανία.

Όσον αφορά την πυροσβεστική υπηρεσία Θεσπρωτίας, τονίστηκε η ανάγκη για ενίσχυση της υπηρεσίας με νέα οχήματα ειδικού τύπου, η πρόσληψη προσωπικού, αλλά και η δημιουργία παρατηρητηρίων, σε προληπτική βάση.

Μια πολύ ουσιαστική συζήτηση, για τα πραγματικά προβλήματα ασφάλειας, που του παρουσίασαν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ, αλλά και έμπρακτο ενδιαφέρον από τον Υπουργό, ο οποίος υποσχέθηκε πως σύντομα θα επισκεφτεί τη Θεσπρωτία.
Τηλεδιάσκεψη Λάμπρου με Χρυσοχοΐδη για θέματα που αφορούν και την Θεσπρωτία Τηλεδιάσκεψη Λάμπρου με Χρυσοχοΐδη για θέματα που αφορούν και την Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.