Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας


Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας. 
Είναι το αποτέλεσμα της βασικής πεποίθησης ότι αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας στην οποία λειτουργούμε, της Θεσπρωτίας, γεγονός που μας δημιουργεί ευθύνες για την βελτίωση και την εξέλιξή της, με συστηματική και έμπρακτη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ειδικών δράσεων στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, το περιβάλλον κ.α. 
Στα πλαίσια αυτά μια ακόμη πρωτοβουλία είναι η δωρεά σε όλους τους μαθητές λυκείου της Θεσπρωτίας που ξεκίνησαν τα μαθήματα τους, με αντισηπτικά/αντιβακτηριακά. 
Δεν είναι επιλογή αλλά ευθύνη μας το ευχαριστώ στους πελάτες που στηρίζουν εμάς αλλά και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις του Νομού, να μετουσιώνεται έμπρακτα με δράσεις κοινωνικού περιεχομένου. 
Όλες αυτές οι δράσεις γίνονται πραγματικότητα χάρη σε εσάς, σαν ένα Μωσαϊκό που κάθε κομμάτι του απαρτίζεται από τον καθένα σας! 
Ιδιαίτερα μετά από μια δύσκολη κατάσταση που περάσαμε και σιγά σιγά βγαίνουμε, είναι πολύ σημαντικό να εκτιμήσουμε την ενότητα και αλληλοβοήθεια που δείξαμε μεταξύ μας και να μεταφέρουμε όσες περισσότερες από τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν στα δύσκολα και στην καθημερινότητα μας. 
Πιστεύουμε στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στην ανάδειξη αυτής από περισσότερες επιχειρήσεις/καταστήματα στην κοινωνία που λειτουργούμε, στην κοινωνία της Θεσπρωτίας, αλλά και την στήριξη της κοινωνίας στις επιχειρήσεις του τόπου μας! 
Εξέλιξη δεν σημαίνει online αγορά αλλά η σωστή ενημέρωση/εκπαίδευση του καταναλωτή, η αναζήτηση του προϊόντος και στην τοπική αγορά που σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υπάρχει και καλύπτει και την ποιότητα και την τιμή ! 
Τα επιχειρήματα και τα οφέλη είναι πάρα πολλά( θέσεις εργασίας, εξυπηρέτηση ζωντανή, υποστήριξη μετά την αγορά, τιμή, αμεσότητα, συμβουλευτική-λύσεις, κ.α.) 
Κύκλος είναι...
Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η εξάλειψη διακρίσεων και η αξιοκρατία αποτελούν βασικές αρχές μας! 
Η δημιουργικότητα, η αφοσίωση και η παραγωγικότητα ανταμείβονται! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συνεχίζουμε !
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.