Multirama και Nova Ηγουμενίτσας δώρισαν υπολογιστή και μικροφωνική στον ΔΝΟΗ

Multirama και Nova Ηγουμενίτσας δώρισαν υπολογιστή και μικροφωνική στον ΔΝΟΗ


Το Σάββατο 16/5/20 οι κωπηλάτες του ΔΝΟΗ βρέθηκαν και πάλι στον αγαπημένο τους χώρο σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ με στόχο την ασφαλή επανεκκίνηση του συλλόγου μας.... Παρούσα στο "νέο" αυτό ξεκίνημα ήταν η εταιρεία Multirama και Nova Ηγουμενίτσας .... που έμπρακτα απέδειξε την εταιρική κοινωνική ευθύνη που χαρακτηρίζει την εταιρεία καθώς σε μια τόσο σημαντική περίοδο στέκεται τόσο γενναιόδωρα στο πλευρό μας! Τους ευχαριστούμε θερμά για το πολύτιμο αυτό υλικό που μας χορήγησε και ελπίζουμε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας.
Το μήνυμα μας προς τους συμπολίτες μας είναι: "στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις για να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο".


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Multirama και Nova Ηγουμενίτσας
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες των εταιρειών Multirama και Nova Ηγουμενίτσας. Είναι το αποτέλεσμα της βασικής πεποίθησης ότι αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας στην οποία λειτουργούμε, της Θεσπρωτίας, γεγονός που μας δημιουργεί ευθύνες για την βελτίωση και την εξέλιξή της, με συστηματική και έμπρακτη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ειδικών δράσεων στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, το περιβάλλον κ.α.
Στα πλαίσια αυτά μια ακόμη πρωτοβουλία είναι η δωρεά στον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας – ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις – Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού απαραίτητου για την λειτουργία του ομίλου που περιλαμβάνει:
• Ένα σετ Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (μονάδα Η/Υ, οθόνη 24”, ηχεία)
• Έναν Εκτυπωτή-Πολυμηχάνημα-Φαξ Laser
• Τέσσερα φορητά μεγάφωνα
• Ένα σετ μικροφωνικής εγκατάστασης
• Ένα Ηλεκτρονικό θερμόμετρο υπερύθρων με οθόνη
Δεν είναι επιλογή αλλά ευθύνη μας, το ευχαριστώ σε εσάς τους πελάτες που στηρίζουν εμάς και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις του Νομού, να μετουσιώνεται έμπρακτα με δράσεις κοινωνικού περιεχομένου. Όλες αυτές οι δράσεις γίνονται πραγματικότητα χάρη σε εσάς, σαν ένα Μωσαϊκό που κάθε κομμάτι του απαρτίζεται από τον καθένα σας!
Κύκλος είναι . . .
Ο σεβασμός στην διαφορετικότητα, η εξάλειψη των διακρίσεων και η αξιοκρατία αποτελούν βασικές αρχές μας! Η δημιουργικότητα, η αφοσίωση και η παραγωγικότητα ανταμείβονται!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συνεχίζουμε !

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Multirama και Nova Ηγουμενίτσας δώρισαν υπολογιστή και μικροφωνική στον ΔΝΟΗ Multirama και Nova Ηγουμενίτσας δώρισαν υπολογιστή και μικροφωνική στον ΔΝΟΗ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.