Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση στην Παραμυθιά - Δεν υπάρχει διασπορά - 400 συνολικά δείγματα

Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση στην Παραμυθιά - Δεν υπάρχει διασπορά - 400 συνολικά δείγματα


Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων, ξεκαθαρίζει η εικόνα και αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει διασπορά, με τα κρούσματα να περιορίζονται σε συγκεκριμένες εστίες και έτσι να είναι πιο εύκολη η διαχείριση.

Συνολικά πάνω από 400 δείγματα έχουν ληφθεί, έχοντας αποτελέσματα για τα 350 από αυτά, καλύπτοντας έτσι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% της πόλης, φανερώνοντας πως η ταχύτατη αντίδραση έφερε αποτελέσματα.

Τα κρούσματα στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι ασυμπτωματικά και όλα δείχνουν πως με λίγη τύχη και πολύ προσοχή, η επιστροφή στην κανονικότητα είναι πολύ κοντά. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώτου κρούσματος, που παρουσιάζει υποκείμενα νοσήματα.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς σε τυχαίο πληθυσμό αλλα με μικρότερο ρυθμό και την ερχόμενη εβδομάδα.
Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση στην Παραμυθιά - Δεν υπάρχει διασπορά - 400 συνολικά δείγματα Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση στην Παραμυθιά - Δεν υπάρχει διασπορά - 400 συνολικά δείγματα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.