Το αλαλούμ του ΕΟΔΥ με τα 50+ κρούσματα στη Θεσπρωτία

Το αλαλούμ του ΕΟΔΥ με τα 50+ κρούσματα στη Θεσπρωτία



Με αναγωγές σε ανύπαρκτο πληθυσμό, ανύπαρκτων κρουσμάτων, επιχειρεί να δικαιολογήσει, στους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, ο ΕΟΔΥ, τα 50+ κρούσματα που χρέωσε εν μια νυκτί στη Θεσπρωτία! 

Αναιρώντας τα στοιχεία του και τα κριτήρια που ο ίδιος έχει θέσει ως επιστημονικά αποδεκτά! 

Έτσι λοιπόν στο χάρτη των «επιβεβαιωμένων Κρουσμάτων με βάση τον τόπο μόνιμης κατοικίας» που κυκλοφόρησε ο ΕΟΔΥ στις 16/07, σύμφωνα με τις… ανεπίσημες μέχρι στιγμής εξηγήσεις έχουν συμπεριληφθεί: 
· Μια Σέρβα τουρίστρια που εισήλθε στη χώρα από τον Προμαχώνα και είχε προορισμό παράκτιο κατάλυμα της Θεσπρωτίας (αγνοείται η τύχη της, καθώς οι τοπικές αρχές ουδέποτε ενημερώθηκαν για την άφιξή της) 
· Τρεις Σέρβοι τουρίστες που επίσης μπήκαν στην Ελλάδα από τον Προμαχώνα και είχαν προορισμό άλλη περιοχή της χώρας, αλλά να, ένα λαθάκι έγινε και χρεώθηκαν στη Θεσπρωτία! 
· Τρεις ακόμα Έλληνες προερχόμενοι από το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν προορισμό επίσης άλλη περιοχή, αλλά να, κάποιος δεν γνώριζε γεωγραφία και έτσι δεν ήξερε ότι άλλο η Γουμένισσα, άλλο η Γραμμένιτσα, άλλο η Ηγουμενίτσα, άλλο το Φιλιάτι, άλλο τα Φιλιατρά… κ.ο.κ 

7 λοιπόν τον αριθμό, τα «κατά λάθος» χρεωμένα κρούσματα! 

Συνεχίζοντας, την αυτοαναίρεσή του ο ΕΟΔΥ, κι ενώ στο Εθνικό Μητρώο κρουσμάτων covid – 19, τα κρούσματα στο Νομό Θεσπρωτίας παραμένουν 12, χρεώνει +3 κρούσματα εκ Παραμυθιάς, παρ’ όλο που είχαν μόνιμη κατοικία άλλες περιοχές, κάνοντας το συνολικό αριθμό 15 και φυσικά, το ένα εξ’ Ισπανίας προερχόμενο, που έμεινε και τέθηκε σε καραντίνα στην Αθήνα, με τη δικαιολογία ότι «είχε μόνιμη κατοικία τη Θεσπρωτία»! 

Στη Θεσπρωτία λοιπόν και όσοι έχουν μόνιμη κατοικία και όσοι δεν έχουν… Στη Θεσπρωτία όσοι έχουν προορισμό τη Θεσπρωτία και όσοι δεν την έχουν… Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, που λέει κι η παροιμία! 

Και κάπως έτσι, οι… φωστήρες του ΕΟΔΥ, έβγαλαν τα κρούσματα 23! 

Και μετά, έκαναν αναγωγή στις… 100.000 πληθυσμού! Αν οι 45.000 Θεσπρωτοί, αρχίσουν να… γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια και ξαφνικά ο πληθυσμός του Νομού υπερβεί τις 100.000, τότε θα έχει 52 κρούσματα! 

Να τους καθησυχάσουμε εκεί στο ΕΟΔΥ… Η Θεσπρωτία και η Ήπειρος πάσχουν από υπογεννητικότητα! Δεν αναμένεται να αυξηθεί ο πληθυσμός τους… 

Να μειωθεί, όμως προβλέπεται! 
Και με την αλαλούμ πολιτική που ακολουθούν, δίνοντας στη δημοσιότητα Πέμπτη βράδυ (όλως τυχαίως…), ΨΕΥΔΗ στοιχεία, πλήττοντας έτσι για μια ακόμα φορά την χειμαζόμενη τουριστική οικονομία, προβλέπεται να μειωθεί γρήγορα! 
Γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές, το δρόμο της ξενιτιάς τον ξέρουν… 
Μετανάστες οι ίδιοι, οι γονείς τους… και με την ανευθυνότητα των κρατούντων, σύντομα και τα παιδιά τους! 

Ας σοβαρευτούνε λοιπόν! 
Ας ξαναπάνε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, να μάθουν να μετράνε, να μάθουν γεωγραφία και ας βγουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους Θεσπρωτούς και τους Ηπειρώτες για την αναστάτωση που προκάλεσαν με την ανικανότητά τους! 

Μέχρι τότε, ας κρυφτούν στις -εις Μύκονο- ακριβοπληρωμένες τρύπες τους… 

Β.Γκ. 

Υ.Γ... Όσο για τα 39 συνολικά κρούσματα της Ηπείρου, πέρα από τα λάθος της Θεσπρωτίας... χρέωσαν και τους 5 Σέρβους που εντοπίστηκαν σε ιστιοπλοϊκό στη Λευκάδα!
Το αλαλούμ του ΕΟΔΥ με τα 50+ κρούσματα στη Θεσπρωτία Το αλαλούμ του ΕΟΔΥ με τα 50+ κρούσματα στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.