Μέσω Ηγουμενίτσας η μεταφορά των σκουπιδιών της Κέρκυρας προς την Κοζάνη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω Ηγουμενίτσας η μεταφορά των σκουπιδιών της Κέρκυρας προς την Κοζάνη (+ΒΙΝΤΕΟ)Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, η μεταφορά των απορριμμάτων της Κέρκυρας με προορισμό τη μονάδα της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Κοζάνη.

Η σύμβαση για την μεταφορά που υπογράφηκε, μεταξύ της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου και των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας, προβλέπει κόστος μεταφοράς 76 ευρώ τον τόνο και στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης θα μεταφερθούν στην Κοζάνη περίπου 25 χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών.

Το πρώτο δρομολόγιο, με το πλοίο Γρηγόρης Μ, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ενώ αυτό θα συμβαίνει σε καθημερινή βάση, με φόρτωση των containers από το Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου αργά κάθε βράδυ.

Για τη μεταφορά των κοντέινερ με τα σκουπίδια, θα χρησιμοποιηθεί το λιμάνι εσωτερικού της Ηγουμενίτσας, προφανώς μετά από σχετική άδεια του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, από τον οποίο περιμένουμε και επίσημη ενημέρωση...

Μέσω Ηγουμενίτσας η μεταφορά των σκουπιδιών της Κέρκυρας προς την Κοζάνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Μέσω Ηγουμενίτσας η μεταφορά των σκουπιδιών της Κέρκυρας προς την Κοζάνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 11, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.