Ανυπόφορη η μυρωδιά από τον βιολογικό στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας

Ανυπόφορη η μυρωδιά από τον βιολογικό στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας



Καθημερινό φαινόμενο είναι για τους κατοίκους της περιοχής, στα πλατάνια Ηγουμενίτσας, αλλά και των άλλων δύο σημείων που υπάρχει σταθμός συμπίεσης (λιμάνι και τσιμέντα), η έντονη δυσοσμία η οποία αναδύεται από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού.

Η μυρωδιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται ανυπόφορη λένε οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες, ειδικά στα πλατάνια, όπου καθημερινά 100άδες συμπολίτες μας, κάνουν τη βόλτα τους.

Αλλά και τα άλλα δύο σημεία είναι σε κομβικά σημεία της Ηγουμενίτσας, καθώς είναι η πρώτη "εικόνα" ή καλύτερα η πρώτη μυρωδιά που εισπράττουν τουρίστες και επισκέπτες, είτε έρχονται οδικός από τη γωνιά, είτε έρχονται με πλοίο από την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, το πρόβλημα δημιουργείται λόγω της κακής λειτουργίας των φίλτρων αντίστροφης όσμωσης και της μη συντήρησής τους από τη ΔΕΥΑΗ.

Μάλιστα κάτοικοι και επαγγελματίες, ετοιμάζονται να αποστείλουν εξώδικη διαμαρτυρία, τόσο προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑΗ, όσο και προς το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ήδη ο τουρισμός φέτος δέχεται μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν χρειάζεται να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω απαξίωση του.
Ανυπόφορη η μυρωδιά από τον βιολογικό στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας Ανυπόφορη η μυρωδιά από τον βιολογικό στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.