Ηγουμενίτσα: Μισοτελειωμένη παραδίδεται η νέα παραλιακή

Ηγουμενίτσα: Μισοτελειωμένη παραδίδεται η νέα παραλιακή


Μισοτελειωμένη θα παραδοθεί η νέα παραλιακή της Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr την ερχόμενη Τρίτη, καθώς ο εργολάβος δεν αναγνωρίζει τις υπερβάσεις στις εργασίες που υπολείπονται και που δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη του έργου από την ΟΛΗΓ Α.Ε.

Έτσι δεν θα κατασκευαστεί το κομμάτι από το περίπτερο Δάλλα μέχρι και τον Ερυθρό Σταυρό, το οποίο θα προσπαθήσει ο ΟΛΗΓ να το ολοκληρώσει με νέα εργολαβία.

Το συγκεκριμένο έργο έχει ταλαιπωρήσει τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας, καθώς παραμένει στάσιμο εδώ και κάτι μήνες και εν μέσω της τουριστικής περιόδου, αναδεικνύοντας την αδυναμία της διοίκησης του ΟΛΗΓ, να επιβάλει την ολοκλήρωσή του και σύμφωνα με τη μελέτη.

Ίσως εδώ να ισχύει το ... "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει", καθόσον ο διευθύνων της ΟΛΗΓ, τυγχάνει και αυτός εργολάβος δημοσίων έργων. 


Ηγουμενίτσα: Μισοτελειωμένη παραδίδεται η νέα παραλιακή Ηγουμενίτσα: Μισοτελειωμένη παραδίδεται η νέα παραλιακή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.