Πωλείται βίλα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας

Πωλείται βίλα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας





Πωλείται βίλα 145τ.μ. με 40 τ.μ. μπαλκόνια, μαγαζί 90 τ.μ., ημιυπόγειο 90 τ.μ. ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και αισθητικής.


Mε 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι, ηλιακό, μπόιλερ, αυτόνομη θέρμανση με πανοραμική θέα τα βουνά και την πόλη των Φιλιατών, απόσταση απο θάλασσα 17 χλμ.


Διαθέτει κήπο και parking σε ιδανική θέση. Στο κέντρο των Φιλιατών. 

Η πόλη των Φιλιατών 3000 κατοίκων βρίσκεται σε ένα καταπράσινο οροπέδιο σε υψόμετρο 222 μ. με ιδανικό κλίμα χειμώνα καλοκαίρι χωρίς υγρασία. Σε απόσταση 8 χιλ. είναι η πανέμορφη παραλία δρεπάνου. Σε 8 χιλ. το ψαροχώρι Σαγιάδα. Η πόλη βρίσκεται σε κομβικό σημείο, σε 1 μισή ώρα με καράβι πας στο νησί Κέρκυρα. Σε 1 ώρα οδικός σε όλες τις παραλίες του Ιονίου μέχρι το πανέμορφο νησί Λευκάδα. Απέναντι από το νησί Σκορπιό ή στην ορεινή πόλη των Ιωαννίνων. Ιδανικός συνδυασμός βουνό με θάλασσα. Το σπίτι βρίσκεται στη καρδιά της πόλης σε ιδανική θέση με θεα τα βουνά και την πόλη των Φιλιατών. 


Η πόλη διαθέτει Νοσοκομείο, Δημαρχείο, μπαρ, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, τράπεζες κ.λ.π.. Η πόλη των Φιλιατών προσφέρονται για χειμερινές διακοπές, κυνήγι, πεζοπορία, ποδήλατο κ.λ.π. και καλοκαιρινές κολύμπι, ψάρεμα. 


Αξιοθέατα στην περιοχή, 
Στο Δήμο Φιλιατών βρίσκετε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγιας Γηρομερείου, η αρχαία πόλης Τιτανη, ο πανέμορφος ποταμός Καλαμάς. 
Τρόποι πρόσβασης: από Θεσσαλονίκη οδικός μέσο Εγνατίας οδού ή από το νησί Κέρκυρα με καράβι. 


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
6932813646
Πωλείται βίλα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας Πωλείται βίλα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.