O Κομήτης Newise ,πάνω από το φαράγγι του Βίκου!!!

O Κομήτης Newise ,πάνω από το φαράγγι του Βίκου!!!


Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Κομήτης VikoWise,πάνω από το φαράγγι του Βίκου.Την φωτογραφία τράβηξε ο Κώσταντίνος Εμανουιλίδης,ο οποίος σε ανάρτηση του στην ομάδα του metar,αναφέρει τα εξής:
"Εξαιρετικός ο καιρός εχθές το βράδυ στο φαράγγι του Βίκου αν και είχε αέρα που έφτανε σε ριπές τα 75km/h
Κομήτης VikoWise.
Όταν η Γη σχίζεται για να υποδεχθεί τον Γίγαντα του ουρανού κομήτη Newise στο βαθύτερο φαράγγι του πλανήτη αυτό του Βίκου κάτω από το φως της Σελήνης, το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!
Εχθές οι συνθήκες ήταν οι απόλυτα κατάλληλες καθώς η Σελήνη έδινε την κατάλληλη ατμόσφαιρα αλλά χωρίς να ενοχλεί την καταγραφή του κομήτη ή του έναστρου ουρανού και ο καιρός συνεργάστηκε απόλυτα ώστε εμείς οι γήινοι να απολαύσουμε αυτήν την καταπληκτική κοσμική συγκυρία.Τις επόμενες ημέρες η Σελήνη θα είναι αρκετά φωτεινή και θα επιρρεάσει πολύ στην παρατήρηση και φωτογράφιση και ίσως να ήταν η τελευταία ευκαιρία τέτοιας φωτογράφισης αυτού του υπέροχου κομήτη στον νυχτερινό ουρανό."
O Κομήτης Newise ,πάνω από το φαράγγι του Βίκου!!! O Κομήτης Newise ,πάνω από το φαράγγι του Βίκου!!! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.