Μπάχαλο με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων - Αρνητικά τα 11 δείγματα από τη Θεσπρωτία - Ένα θετικό λέει ο ΕΟΔΥ

Μπάχαλο με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων - Αρνητικά τα 11 δείγματα από τη Θεσπρωτία - Ένα θετικό λέει ο ΕΟΔΥ


Συνεχίζει να προκαλεί αλαλούμ, η επιμονή του ΕΟΔΥ, να καταγράφει τα κρούσματα με βάση τη διεύθυνσης μόνιμης κατοικίες που έχουν δηλώσει στο ΑΜΚΑ τους οι πολίτες.

Ακόμα και εάν έχουν αλλάξει πόλη ή χώρα, στο ΑΜΚΑ αναφέρεται η αρχική διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει ο καθένας.

Και έτσι γίνεται η καταγραφή των κρουσμάτων, προκαλώντας πονοκέφαλο στις τοπικές αρχές.

Σήμερα Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ένα νέο κρούσμα στο νομό Θεσπρωτίας, ενώ και τα 11 δείγματα που ελέχθησαν εχτές από τη Θεσπρωτία, ήταν αρνητικά.

Επιτέλους και οι δύο τοπικοί βουλευτές θα πρέπει να απαιτήσουν την αλλαγή του τρόπου καταγραφής των κρουσμάτων, ή έστω να ενημερώνεται άμεσα η πολιτική προστασία της Περιφέρειας για το ιστορικό των κρουσμάτων, ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις αλλά και η αναστάτωση που προκαλείται στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες της περιοχή, οι οποίοι κάθε φορά που ακούνε για ένα νέο κρούσμα, επισπεύδουν τις διακοπές τους, εγκαταλείποντας τα καταλύματα τους. 

Το πιθανότερο σενάριο πάντως για το σημερινό κρούσμα, είναι πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα οποία ζουν στη Θεσσαλονίκη και παλαιότερα ζούσαν στην Ηγουμενίτσα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση. 

Μπάχαλο με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων - Αρνητικά τα 11 δείγματα από τη Θεσπρωτία - Ένα θετικό λέει ο ΕΟΔΥ Μπάχαλο με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων - Αρνητικά τα 11 δείγματα από τη Θεσπρωτία - Ένα θετικό λέει ο ΕΟΔΥ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.