Υπεύθυνη στάση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας Δ. Γκαμπρέλα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ανακοίνωση

Υπεύθυνη στάση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας Δ. Γκαμπρέλα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ανακοίνωση


Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσπρωτίας και Επαγγελματίας της περιοχής, κύριος Δημήτρης Γκαμπρέλας, ενημέρωσε δημόσια, για την περιπέτεια που περνάει, έχοντας εντοπιστεί θετικός στον covid-19.
Με υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, δεν προσπάθησε να κρύψει το παραμικρό, ενώ τήρησε κατά γράμμα, όλες τις ενδεδειγμένες από τον ΕΟΔΥ κινήσεις.
Ο κ. Γκαμπρέλας παραμένει σε καραντίνα στην οικεία του, χωρίς να έχει το παραμικρό σύμπτωμα, ενώ από την πρώτη στιγμή σταμάτησε τη λειτουργία των επιχειρήσεών του, προχωρώντας ταυτόχρονα σε ενδελεχή απολύμανση.
Ευχόμαστε φίλε Δημήτρη να περάσει γρήγορα η "περιπέτειά" σου και είμαστε περήφανοι, για ακόμα μία φορά, που συγκαταλεγόμαστε στους φίλους σου.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

Καλο σας μεσημερι. 
Εχοντας προσελθει οικειοθελως για εξεταση κορονοιου, θεωρω ως υποχρεωση μου να ενημερωσω φιλους και πελατες των επιχειρησεων μου, οτι εχω διαγνωσθει θετικος στον κορονοιο. 
Εχοντας αμεριστη εμπιστοσυνη στο δημοσιο συστημα υγειας, προσηλθα στο Νοσοκομειο Φιλιατων για τη διεξαγωγη του σχετικου τεστ. 
Με την ανακοινωση των αποτελεσματων αμεσως προχωρησα, σε συνεννοηση με την πολιτικη προστασια και τον ΕΟΔΥ, σε ολες τις απαραιτητες ενεργειες εχοντας τηρησει πληρως τα σχετικα πρωτοκολλα και τους προβλεπομενους κανονες. 
Περαν του αμεσου ατομικου και οικογενειακου μου κυκλου, η ατομικη μου ευθυνη διεπεται και απο την αντιστοιχη επαγγελματικη δεοντολογια. 
Η αναγκη προφυλαξης του ευρυτερου κοινου, συμπεριλαμβανομενου και του προσωπικου μας, που εμπιστευεται τις οικογενειακες μας επιχειρησεις τοσα χρονια ειναι ενα εξισου σημαντικο και αναποσπαστο δεδομενο της ζωης μου και της οικογενειας μου. 

Ως εκ τουτου εχω προχωρησει σε ολα τα απαραιτητα μετρα: 
Πρωτον, εχει ξεκινησει η διαδικασια ιχνηλατησης για περαιτερω κρουσματα στο ενδεδειγμενο προσωπικο μου περιβαλλον οπως επιτασσει ο ΟΕΔΥ.
Δευτερον, οι επιχειρησεις μου δεν λειτουργουν
Τριτον σημερα το πρωι ολοκληρωθηκε η διαδικασια ενδελεχους απολυμανσης, επαναλαμβανω, ακριβως οπως επιτασσουν τα πρωτοκολλα, και, 
Τεταρτον, αυριο η οικογενεια μου και το προσωπικο μας θα προσελθει για περαιτερω εξετασεις, ενω ο ιδιος εχω τεθει στην απαραιτητη καραντινα. 

Θα συνεχισω να σας ενημερωνω με ολες τις απαραιτητες σχετικες εξελιξεις. 
Επιπλεον, περαν της ηθικης μου υποχρεωσης να λειτουργησω ορθα απεναντι σε φιλους και πελατες, προθεση μου ειναι να λειτουργησω και με υψηλοτατη συμπεριφορα ατομικης ευθυνης για ενα λογο επιπλεον λογω της εμπλοκης μου στα κοινα. 

Οφειλουμε να ειμαστε παραδειγμα και στα ευκολα και στα δυσκολα. 
Αναλογα με την εξελιξη θα κοινοποιω και τις οποιες απαραιτητες σχετικες πληροφοριες. 
Σας ευχαριστω.

Δημήτρης Γκαμπρέλας
Υπεύθυνη στάση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας Δ. Γκαμπρέλα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ανακοίνωση Υπεύθυνη στάση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας Δ. Γκαμπρέλα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ανακοίνωση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.