Πλαταριά: Αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν το λεωφορείο κάτω από τον ήλιο

Πλαταριά: Αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν το λεωφορείο κάτω από τον ήλιο


Πριν από δύο εβδομάδες, αναδείξαμε το πρόβλημα με τη στάση του ΚΤΕΛ, στη διασταύρωση Πλαταριάς - Συβότων.
Για τη βελτίωση του δρόμου χρειάστηκε η μετακίνηση της στάσης του ΚΤΕΛ.
Όμως, μετά την ολοκλήρωση των έργων, ξέχασαν να επανατοποθετήσουν τη στάση.
Πέρασαν δύο εβδομάδες και τόσο ο εργολάβος, όσο και η εποπτεύουσα αρχή, αδιαφόρησαν πανηγυρικά.


Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, οι "υπεύθυνοι" συνεχίζουν να αδιαφορούν για την ταλαιπωρία που περνάνε οι πολίτες, οι οποίοι αναγκάζονται να περιμένουν κάτω από τον ήλιο και υπό υψηλές θερμοκρασίες το λεωφορείο.
Θα καλέσουμε προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες μάλλον βρίσκονται σε διακοπές, να παρέμβει και να ζητήσει άμεσα από τον εργολάβο να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκάλεσε.
Στο βωμό του χρήματος, για ακόμα μία φορά, ταλαιπωρούνται οι πολίτες...
Πλαταριά: Αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν το λεωφορείο κάτω από τον ήλιο Πλαταριά: Αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν το λεωφορείο κάτω από τον ήλιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Καλά όχι πως θα λύσει και πολλά το να μπει στη θέση της εκείνη η ρημαγμένη κιόλας στάση-σπιτάκι που φαίνεται στην φωτο...Πείτε στον Αντιπεριφερειάρχη να βάλει καλύτερα κάνα δύο καινούργια σπιτάκια στο σημείο.

    Το ότι μπήκε ο Αύγουστος και ακόμα δεν βάλανε κάτι, τι να πεις. Μεταξύ των τουριστών σίγουρα η ριγμένη στάση παραδίπλα σαν φώτο θα έχει γίνει viral.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.