Τι συμβαίνει στον Αχέροντα;

Τι συμβαίνει στον Αχέροντα; 

Λιγο πριν αρχισει μια προβληματικη οπως φαινοταν σεζόν χαιρετησαμε ολοι μια αρκετα ελπιδοφορα επιχειρηματικη κινηση,μια συμπραξη επιχειρηματιων εναλλακτικων δραστηριοτητων στις οχθες του ποταμου Αχεροντα.
Οι επιχειρηματιες αυτοι εκαναν ενα τεραστιο αλμα να γεφυρωσουν ολα αυτα που τους χωριζαν και να σταθουν σε αυτα που τους ενωνουν.
Το κυριοτερο απο αυτα ειναι η προσφορα υψηλου επιπεδου υπηρεσιων και η αναδειξη του κάλους του Αχεροντα.
Ενος ποταμου που ενδείκνυται για πληθώρα δραστηριοτητων, παντα με σεβασμό και προστασια του φυσικου περιβαλλοντος.
Και ενω οι ανθρωποι αυτοι καταφεραν να συγκερασουν τα συμφεροντα τους ο Δημος αποδεικνύεται λιγος και ανετοιμος να τους προστατευσει.
Οι υπηρεσιες μεταθετουν τις ευθυνες και οι επιχειρηματιες της κοινοπραξιας καλουνται να πληρωσουν για τη χρηση του χωρου που ανηκει στο Δημο ενω υπαρχουν αλλοι που κανουν χρηση εντελως δωρεαν.
Ο Δημος ο οποιος παρουσιαστηκε ως ο εμπνευστης του ολου εγχειρήματος (δικαιως η αδικως, δεν ξερει κανεις) ηταν και ο πρωτος που το καταδικασε ανήμπορος να το διαχειριστει!!!
Και για μια ακομη χρονια μενουμε θεατες σε διενέξεις,προσαγωγές και ενα κακο εαυτό του προϊόντος που προσφέρει ο ποταμός μας.
Και αφου ο Δημος γνωριζε οτι δεν έχει πληρη δικαιοδοσία στον ποταμο πως προχωρησε στην κανονιστικη που διεπει τις ενεργειες που θα πραγματοποιουνται και τον τροπο λειτουργιας τους?
Γιατι επισης δεν ηρθε σε επικοινωνια με τον ετερο σε δικαιοδοσια Δημο Παργας που και εκει δραστηριοποιουνται αντιστοιχοι επιχειρηματιες?
Δεν εφτασαν 100 μερες να αλλαξει ο Δημος μας αλλα χρειαστηκαν μολις λιγες ωρες για να χειροτερέψει μια ήδη προβληματική κατάσταση.

Αναγνώστης
Τι συμβαίνει στον Αχέροντα; Τι συμβαίνει στον Αχέροντα; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.