Περιφέρεια Ηπείρου: Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο

Περιφέρεια Ηπείρου: Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στην ΉπειροΣτην αναστολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μέχρι και το τέλος του μήνα προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, τη συμβολή όλων στην κοινή προσπάθεια περιορισμού της διάδοσής του και την επιβεβλημένη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την προστασία και ασφάλεια υπαλλήλων και πολιτών και κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά, με απόφαση (Αριθμ. Πρωτ. 110847/755) που υπέγραψε ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτριος Μαυρογιώργος, από σήμερα 19 έως και την 31η Αυγούστου 2020, αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα όρια της Περιφέρειας Ηπείρου».

Η απόφαση έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στους Δήμους, στην ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Περιφέρεια Ηπείρου: Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο Περιφέρεια Ηπείρου: Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.