Ανακοίνωση από τη Μικρή Άμμο που επαναλειτουργεί από σήμερα

Ανακοίνωση από τη Μικρή Άμμο που επαναλειτουργεί από σήμερα



Από Τετάρτη 26/8 η Mikri Ammos άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της στους φίλους και πελάτες της που την τιμούν με την παρουσία τους εδώ και μια δεκαετία . 

Η επιχείρηση υποχρεώθηκε για δεύτερη φορά να διεξάγει σε όλο της το προσωπικό τεστ για Covid , παρόλο που το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό και παρόλο που δεν προβλέπεται από κάποια σχετική οδηγία του αρμόδιου υπουργείου. Όπως και την πρώτη φορά έτσι και αυτή όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά όπως αρνητικά βγήκαν και τα τεστ των προσωπικών επαφών όλων των εργαζομένων. 

Από την πρώτη στιγμή περίσσεψε η παραπληροφόρηση , τα ανεύθυνα δημοσιεύματα που μαγικά άλλαζαν την επόμενη μέρα αλλά και οι ανώνυμες καταγγελίες ανθρώπων πού έχουμε συνηθίσει πλέον να τους βλέπουμε να σέρνονται στο σκοτάδι . Περίσσεψε η αυτόβουλη προσφυγή σε τεστ ανθρώπων που έδειξαν δημοσιοποιώντας βέβαια το αίσθημα δημόσιας ευθύνης που τους διακατείχε. 

Όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της δημόσιας υγείας που κατηγορούν ασύστολα ,πρόσωπα ,επιχειρήσεις αλλά και ανθρώπους που κατέχουν θέσεις σε νευραλγικά διοικητικά πόστα, κατάφεραν να κάνουν ζημιά όχι μόνο σε μια επιχείρηση αλλά σε έναν ολόκληρο νομό. 

Η Μικρή Άμμος θα απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για όλο αυτό το γαϊτανάκι της απίστευτης ταλαιπωρίας που υποβλήθηκε αυτή αλλά κυρίως το προσωπικό της . 

Η Μικρή Άμμος θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλο της το προσωπικό αλλά και τις οικογένειες τους για την ηρεμία , την υπευθυνότητα αλλά και το πραγματικό αίσθημα ευθύνης που έδειξαν μπαίνοντας σε καραντίνα 8 ημερών παρόλο που τα τεστ που υποβλήθηκαν ήταν όλα αρνητικά . 

Ελπίζουμε οι κοινωνία των νομών της Ηπείρου αλλά κυρίως της Θεσπρωτίας να κατάλαβε ποιοι είναι πίσω από την ζημιά που έχει προκληθεί και να ανταμείψει τους υπεύθυνους ανάλογα . 

Περαστικά σε όλους τους συμπολίτες μας σε όλη την χώρα που νοσούν όχι μόνο από τον Covid αλλά κυρίως από το κοινωνικό bulling που δέχονται από την αθλιότητα που περισσεύει στην κοινωνία που έχουμε φτιάξει όλοι μας .

Ανακοίνωση από τη Μικρή Άμμο που επαναλειτουργεί από σήμερα Ανακοίνωση από τη Μικρή Άμμο που επαναλειτουργεί από σήμερα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.