Νέα ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα

Νέα ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα


Καλημέρα φίλοι. 
Υποσχέθηκα οτι θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη της υγείας μου. Αυτό λοιπόν θα είναι και το τελευταίο μήνυμα σχετικά με το θέμα αυτό!!! 
Μετά απο δυο επιπλέον τέστ, ένα τη Δευτέρα σε ιδιωτικό κέντρο και ένα χθές Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων διεγνώσθη αρνητικός! 
Χαίρω άκρας υγείας ! 
Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά "μετά απο τόσα τέστ πρέπει να είμαι ο πιο ασφαλής άνθρωπος στην Ήπειρο". 
Όπως σας είχα ενημερώσει και στο μήνυμα της Παρασκευής που μας πέρασε στα πλαίσια της ιχνηλασίας, συγγενείς, φίλοι και προσωπικό είχαν διαγνωσθεί εξ' αρχής αρνητικοί, οπότε και αύριο Παρασκευή, 28/8, οι δύο επιχειρήσεις μας ανοίγουν τις πόρτες τους πλέον στο κοινό και σε όλους εκείνους που δεκαετίες μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. 
Εξυπακούεται, όπως και πριν το συμβάν, τα προβλεπόμενα μέτρα θα τηρούνται στο ακέραιο. 

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να πω δύο πράγματα: 
Πρώτον, αυτές τις δύσκολες ώρες δοκιμάζεται ο άνθρωπος...το μυαλό του, η καρδιά του, η ψυχή του. Σε αυτή τη δοκιμασία η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον όλων σας με συγκίνησαν ειλικρινά και σας ευχαριστώ πολύ! 

Δεύτερον, είναι λογικό μετά απο τα δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, απο το πρώτο θετικό, να έχω τις αμφιβολίες μου για την αρτιότητα και την αδιαβλητότητα της τυπικής διαδικασίας συλλογής του δείγματος και της διάγνωσης. 

Ο νοών νοείτω.

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Γκαμπρέλας
Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου





Νέα ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα Νέα ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.