ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΤΣΙΟ: “Κύριε Κάτσιο είστε πάλι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΤΣΙΟ: “Κύριε Κάτσιο είστε πάλι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ”. 


Πλέον δεν μας εκπλήσσει ούτε η αμάθεια, ούτε η επιλεκτική αμνησία του κ. Νικόλα Κάτσιου. 

Αδιάβαστος και πάλι ο αγαπητός συνάδελφος σε θέματα κείμενης νομοθεσίας και λειτουργίας του οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου, και πάλι σχετικά με τους τρόπους συνεδρίασης. Προς ενημέρωσή του, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 18318/13.03.2020 εγκύκλιο με το άρθρο 10, της από 11-03-2020 ΠΝΠ (Α΄55) και σε συνέχεια της 20930/31-03-2020 με αριθμ.40, προβλέπεται η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί είτε δια Περιφοράς, είτε με Τηλεδιάσκεψη, είτε Διά Ζώσης, απαγορεύοντας ρητά την ύπαρξη κοινού ως μέτρο πρόληψης κατά του Covid-19. Παρόλα αυτά, ο κ. Κάτσιος ζητάει συνεδρίαση με παρουσία όλων των εμπλεκόμενων κοινωνικών φορέων της Γλυκής. Πραγματικά λυπάμαι που ένας νέος (σε ηλικία) Πολιτικός, δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά που προβλέπει ο νόμος. Περισσότερο όμως λυπάμαι, που ένας νέος Πολιτικός αγνοεί τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης λόγω συγχρωτισμού ειδικά μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της περιοχής μας. 

Αδιάβαστος o κ. Κάτσιος και σε εξελίξεις που έχουν άμεση σχέση με την Κοινωνική και Οικονομική ζωή του Δήμου μας. Ενώ από πλευράς του Δήμου Σουλίου ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οργανωθεί με απόλυτη ασφάλεια και με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προς περιορισμό της διασποράς του Covid-19 η Εμποροπανήγυρη της Γλυκής, το απόγευμα της Παρασκευής 7/8/2020 , ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Κύριος Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε εκτάκτως με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ , μεταξύ άλλων, ότι αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για το επόμενο χρονικό διάστημα ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ. Μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδος, χωρίς να υπάρξει καμία διαρροή όπως ψευδώς αναφέρετε. Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 10 Αυγούστου 2020 και δημοκρατικά αποφάσισε πως προτεραιότητα έχει η Δημόσια Υγεία και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί η Εμποροπανήγυρη, κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους Δήμους της χώρας. Σεβαστείτε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κάτσιο. 

Τέλος ο κ. Κάτσιος ζητάει να παρθούν μέτρα προφύλαξης κατά του Covid-19, σε περίπτωση που θα πραγματοποιούνταν η Εμποροπανήγυρη. Ο κ. Κάτσιος, ξεχνάει πως και με τη δική του ψήφο με την υπ’αριθ.76 /22-07-2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού προηγήθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής(υπ’αριθμ. 11/2020 απόφαση) αποφασίστηκε η τροποποίηση της υπ’αριθμ. 122/2018 αποφάσεως του Δ.Σ, με βάση την οποία είχε θεσπιστεί η Κανονιστική απόφαση για τη χρήση και λειτουργία της Εμποροπανήγυρης Τ.Κ. Γλυκής, προκειμένου να εναρμονιστεί με την κείμενη νομοθεσία και σύμφωνα με τους κανόνες τήρησης αποστάσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,ομόφωνη έγκριση που προβλέπει όλα τα μέτρα που εσείς μας υποδεικνύετε με καθυστέρηση. Άγνοια, αμάθεια ή επιλεκτική αμνησία; 

Κ. Κάτσιο, το brand "Αχέροντας" είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη όλου του Δήμου μας και δεν θα το ρίξουμε στα ζάρια χάριν επικοινωνιακών παιχνιδιών στα οποία επιδίδεστε συχνά με ανακρίβειες. 

Κ. Κάτσιο, σας καλώ να επιδείξετε την αρμόζουσα υπευθυνότητα, να ενημερώνεστε για τόσο σοβαρά θέματα και να εκτελείτε αποτελεσματικά τα καθήκοντα που σας ανέθεσαν οι Δημότες. 

Όλοι μας στο Δημαρχείο, είμαστε στη διάθεσή σας για ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα θέλετε, οποτεδήποτε και αν το ζητήσετε. 

Ο Δήμαρχος Σουλίου 
Ιωάννης Σπ. Καραγιάννης
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΤΣΙΟ: “Κύριε Κάτσιο είστε πάλι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ”. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΤΣΙΟ: “Κύριε Κάτσιο είστε πάλι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ”. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 11, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.