Απάντηση του τέως δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου

Απάντηση του τέως δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου



Απάντηση από τον τέως δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιώργο Κάτσινο, λάβαμε σήμερα στο email μας.

Διαβάστε πρώτα την απάντησή του και στη συνέχεια την οφειλόμενη απάντησή μας.

Προς thespro.gr και εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ  
Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης διότι εξόφθαλμα πρόκειται περί μιας γελοίας υπόθεσης, που κάποιος την είδε στον ύπνο του γιατί ο διαγωνισμός ανέδειξε άλλον ανάδοχο. 
Όμως για το ερωτηματικό που βάζετε στο άρθρο σας και πιστεύω σκοπίμως, έχω να σας πω κ. Αναστασίου Βαγγέλη ότι παρά το ότι καταδικάστηκες για κατάπτυστα άρθρα σου εις βάρος μου δεν φαίνεται οτι συνήλθες από την εμπάθεια σου. 
Εκτός και αν εκτελείς εντολές κάποιων εργολάβων της διαπλοκής που τους στεναχώρησε η θητεία μου στον Δήμο. 
Ότι και αν γράψετε και υπονοήσετε και διασπείρετε αμφιβολίες κ.Βαγγέλη δεν μπορείτε να αμαυρώσετε την πορεία μου την κοινωνική και επαγγελματική. 
Πολύ περισσότερο δε την διάφανη θητεία μου στον Δήμο Ηγουμενίτσας που ακόμη και τώρα δεν μπορείτε κάποιοι να το χωνέψετε.                                                                                    
Γ.ΚΑΤΣΙΝΟΣ
ΠΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Η απάντησή μας:
Κύριε Γιώργο.
Τα μέσα μου, παρουσίασαν μια υπόθεση για την οποία έχει κινηθεί δικαστικά επαγγελματίας - εργολάβος και που το αλίευσα από το πρακτικό της με αριθ. 18/2020 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας. (Δείτε ΕΔΩ)
Το ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου μου, μπήκε ακριβώς για να προκαλέσει μία απάντηση, επί της ουσίας και όχι προσχηματική. 
Εσείς όμως κυρ Γιώργο επιλέξατε, αντί να απαντήσετε στην ουσία, να βγάλετε τη χολή σας και το μένος σας εναντίον μου. 
Προφανώς, γιατί ακόμα, 8 χρόνια μετά την διόλου αξιομνημόνευτη θητεία σας στο δημαρχιακό θώκο, βλέπετε ακόμα, στον ύπνο σας και στο ξύπνιο σας, φαντάσματα. 
Αναφέρετε πως καταδικάστηκα από εσάς (και έτσι είναι), ξεχνώντας όμως να αναφέρετε πως η καταδίκη μου ήταν σε πρώτο βαθμό και πως η ελληνική δικαιοσύνη τελικά με αθώωσε τελεσίδικα. 
Με κατηγορείς κυρ Γιώργο πως "εκτελώ εντολές κάποιων εργολάβων της διαπλοκής" χωρίς να έχεις το θάρρος να τους κατονομάσεις.
Εδώ να μου πεις, δεν τόλμησες καν να ζητήσεις τη κρίση του λαού της Ηγουμενίτσας για τα πεπραγμένα της δημαρχιακής σου θητείας.
Προφανώς γιατί ήξερες την ετυμηγορία του λαού στην κάλπη. 
Σε αφήνουμε επομένως, τέως δήμαρχε, να επιστρέψεις στην ανυπαρξία σου και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπου και ανήκεις.

Αναστασίου Αλ. Ευάγγελος
Απάντηση του τέως δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου Απάντηση του τέως δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.