Προσοχή: Παραπλανητικά email με ψευδή αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Προσοχή: Παραπλανητικά email με ψευδή αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες η αποστολή εμαιλ spam με ψευδή αποστολέα το φορέα μας, και συγκεκριμένα την δήθεν αποστολή από το "Chamber of Thesprotia-Reg. Dept. <mitroa2@e-thesprotias.gr".
Αυτά τα εμαιλ θα αναγνωριστούν και αποκλειστούν στη πλειονότητά τους από τα αντιϊκά σας προγράμματα αλλά μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για spam παραπλανητικά εμαιλ εξετάζοντας: α) το εμαιλ αποστολής όπου στην κατάληξη του αποστολέα θα διαπιστώσετε κάτι αντίστοιχο του [mailto:regenciagenial1@gk.com.ni] ή [mailto:finance@madya.co.id], β) αυτά τα εμαιλ διαφέρουν σημαντικά από την συνήθη αλληλογραφία του φορέα μας τόσο όσον αφορά την σύνταξη των συνοδευτικών κειμένων όσο και το γεγονός ότι περιέχουν συνημμένα χωρίς τα ανάλογα επεξηγηματικά σχόλια ή κείμενα και γ) περιέχουν συνημμένα συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή zip - rar.
Προσοχή: Παραπλανητικά email με ψευδή αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Προσοχή: Παραπλανητικά email με ψευδή αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.